Nieuw Amerikaans 11 februari

11 feb 2016  ·

Deadpool FirstsEen lekkere stapel en ook wel wat bijzondere dingetjes, deze week. Wat dacht je van een Een nieuwe Hellblazer, een speciale uitgave van The Spirit en een one-shot van Berserk-auteur Kentaro Miura?!

Comics

 • Deadpool: Firsts – De serie Deadpool is in de loop der jaren meerdere malen opnieuw gestart. Net als een aantal spin-offs, als bijvoorbeeld Deadpool and Cable. Al die delen #1 zijn verzameld in deze bundel.Constantine The Hellblazer 1
 • X-Men: Age of Apocalypse: Dawn – Opnieuw een dikke pil. Het volgende deel, Twilight, wordt deze maand aangeboden.
 • Constantine the Hellblazer 1: Going Down – Bij #300 hield Hellblazer er mee op. Het was de enige serie van Vertigo die na al die jaren nog altijd onverminderd populair was gebleven. DC besloot een iets toegankelijkere versie te starten binnen het DC universum (waar hoofdpersoon Constantine oorspronkelijk ook vandaan komt), maar dat bleek voor de meeste mensen toch echt te braaf. Vandaar een tweede en ditmaal iets vuigere reboot, waaraan de naam Hellblazer werd toegevoegd en waarvan dit de eerste bundel is.Will Eisner's The Spirit New Adventures HC
 • Injustice Gods Among Us: Year Three 1
 • Buffy the Vampire Slayer Season 10 vol. 4: Old Demons
 • Will Eisner’s The Spirit: The New Adventures HC – In 1997 gaf Will Eisner toestemming voor een reeks Spirit verhalen door andere auteurs. Niet de minste auteurs hapten toe: Alan Moore en Dave Gibbons, Neil Gaiman, Paul Chadwick, en Eddie Campbell zijn een aantal van de namen. Alle verhalen zijn in dit boek gebundeld.Giganto Maxia

Manga

 • Tokyo Ghoul 5 – De Walking Dead van de manga. (Soort van)
 • Giganto Maxia – Een one-shot van Kentaro Miura, de maker van Berserk. Met de meest spectaculair getekende, bizarre monsters.
 • Sword Art Online: Phantom Bullet 1 – Een nieuwe reeks in het SAO-universum.Batmobile Bank Bruce Timm
 • Until Death Do Us Part 11
 • Kagerou Daze 4

Merchandise

 • Batman Batmobile Spaarpot – Modelletje Bruce Timm, de maker van de animatieserie. Dus lang en art deco. En zo groot, dat als je hem vol stopt met briefjes van 500, je tegen de tijd dat hij vol zit bijna zo rijk zou moeten zijn als Bruce Wayne zelf. Als dat geen overtuigend selling point is!
 • Batman Talking Bust & Illustrated Book – Batman kent een aantal zinnen en het boekje bevat 48 pagina’s.