Nieuwe titels, 25 februari – update

25 feb 2016  ·

Er is weer een hele bult verschenen.Last Man 4

First Second

 • Last Man 4: The Show – First Second? The Show? Jazeker, want dit is Last Man, maar dan de Engelstalige editie. Aangezien Glénat de serie halverwege heeft afgekapt, waren wij zo vrij om deze aan te schaffen. Meer delen volgen.

Making of Agent 327

Uitgeverij L

 • Ythaq 13 SC + HC: Verre horizon
 • Agent 327 The Making of 4 HC – Ditmaal over de heer IJzerbroot zelf en het feit dat wij ons al 50 jaar mogen laven aan zijn dossiers.

Arboris

 • Willems wereld 17: Nu je er toch bentComplete Beverpatroelje 4
 • Kapitein Kreiss 4: De gasmijnen van Gyon
 • De complete Beverpatroelje integraal 4 HC: Speuren in Europa

Bakermat

 • Alex Rider 1: Point Blanc – Alex Rider is een jeugdserie in boekenland en één die populair genoeg blijkt om te verstrippen. Getekend in mangastijl, uitgegeven op comic-formaat en in kleur. Net als de boeken zijn ze niet genummerd, want de uitgever wil dat je denkt dat je ze los kunt lezen, ook al schijnt dat lastig te zijn. Alex Rider is een veertienjarige superspion die, net als Spider-Man, weinig aan zijn schoolwerk toekomt.Koralovski-1
 • Alex Rider 2: Stormbreaker

Cliché

 • Tom Poes 1 HC + SC: en de krakers – Een heruitgave met nieuwe omslagen en een nieuwe inkleuring.

Fontein

 • Dagboek van een muts 8 HC: Er was eens

Dark Dragon BooksHagenridder-6

 • Koralovski 1: De oligarch – Een Russische oliebaron wordt om onduidelijke redenen in de bak gegooid. Na zijn ontsnapping ontdekt hij al snel dat hij bewust uitgerangeerd is om een aantal vieze spelletjes mogelijk te maken. 
 • Koralovski 2: In de schaduw van de wereld
 • De Hagenridder 6 – De laatste.
 • Skylanders 3: Machine magus
 • Star Wars 2: Skywalker slaat toe
 • Darth Vader 2: Duistere missie

De Meulder

 • Paulus Gouden Klassiekers 12 HC: Paulus en Pieter

ScratchOkko-10

 • In the Pines Luxe HC – Het alom bejubelde nieuwe boek van Erik Kriek in een luxe uitvoering met houten omslag. Je leest het goed, eveneens dode boom, maar dan iets anders uitgevoerd. De omslagafbeelding is er uitgefreesd. Schrik niet van de prijs, maar er zijn er dan ook maar 200 van gemaakt. Voorzien van een prentje en uiteraard genummerd en gesigneerd.Aslak 3

Silvester

 • Okko 10 HC: De cyclus van de leegte II – De al-ler-laat-ste Okko. Het einde van een tijdperk.
 • Aslak 3 HC: Het midden van de mast – Snel gaat het niet, maar leuk is hij wel (altijd een frustrerende combinatie). Aslak is een vikingenfantasy met een aangenaam vleugje humor.

Uitgeverij FrankaFranka-23

 • Franka 23 HC + SC: Geheim 1948 – Al meer dan een jaar lagen de klanten bij ons in slaapzakjes voor de deur te wachten op dit album. Punt was, Henk bedacht halverwege het album dat hij er toch een tweeluik van wilde maken. Dat vergde enig ombouwen.

Disney

 • Zootropolis – De film is net uit en dit is de strip.