Nieuw Amerikaans, 17 maart

18 mrt 2016  ·

Er is niet alleen heel veel Nederlandstalig verschenen, maar ook heel veel Engelstalig.Secret Wars HC

Comics

 • Secret Wars HC – De centrale verhaallijn op extra groot formaat en in harde kaft. Geschreven door Jonathan Hickman, met bijzonder mooi tekenwerk van Esad Ribic.
 • Superman: The Golden Age – Een bundel van Action Comics #1 t/m 12, met daarin de allereerste Supermanverhalen uit 1938 en 1939. Het album opent met het iconische omslag van Action Comics #1, waarop Superman een auto optilt.Superman-The-Golden-Age-Omnibus-Vol.1
 • Batman 7: Endgame
 • Southern Bastards 2: Gridiron – In het tweede deel wordt de jeugd van Coach Boss uit de doeken gedaan, waardoor je zowaar enige sympathie krijgt voor de man.
 • Beauty 1 – Er waart een geslachtsziekte rond waardoor mensen mooi worden. Zelden heeft een aandoening zich zo snel verspreid. Maar er zit uiteraard een addertje onder het gras.
 • Adventure time 8Beauty 1
 • Doctor Who: The Tenth Doctor Archives 1
 • Daniel Clowes: Patience HC – We hadden hem natuurlijk al in het Nederlands, maar nu hebben we dus ook de Engelstalige versie. De beste Clowes in lange tijd.
 • Uncle Scrooge: Peril of Pandora’s Box – Een grabbelton van Dagobertverhalen. Gemaakt door o.a. Cavazzano, Scarpa en Barks. Maar ook veel Nederlanders: Bas en Mau Heymans, Mark de Jonge, Daan Jippes, Evert Geradts en zelfs Arnhemmer Jaap Stavenuiter.Strong Female Protagonist1
 • Strong Female Protagonist 1 – Wat gebeurt er als superhelden hun intrede doen in de echte wereld? Een scenario dat al vele malen is uitgeschreven, maar niet eerder zoals in Strong Female Protagonist. Alison is onkwetsbaar en onoverwinnelijk. Ze gaat aan de slag als superheld, maar als ze ontdekt dat de echte verschillen worden gemaakt in achterkamertjes lijken al haar inspanningen zinloos. Een citaat als teaser: “Am I the only one who’s scared that people are looking at me for answers because I can lift a car over my head?!”Dimension W 1

Manga

 • Dimension W 1 – In de toekomst wordt stroom gegenereerd met interdimensionale spoelen. Daarmee staat ook de deur op een kier voor interdimensionaal reizen. Legaal of zonder risico’s is dat echter niet.
 • My Neighbor Seki 7
 • One-Punch Man 5
 • Terra Formars 11
 • Livingstone 2Funko Pop! Star Wars Rancor Set
 • Even So, I Will Love You Tenderly – Yaoi.
 • Avatar The Last Airbender: Smoke and Shadow 3

Merchandise

 • Funko Pop! Star Wars Rancor set, met Luke Skywalker en Slave Oola