Nieuwe titels, 3 maart

3 mrt 2016  ·

Er is weer een boel uit. Zoals eindelijk weer eens een nieuwe Blueberry (Jonge jaren), maar ook de eerste delen van de integrale Robbedoes en Kwabbernoot reeks door Franquin en zelfs een nieuwe Cor Morelli. Wie had dat gedacht.De jonge Jaren Blueberry 21

Dargaud

 • De jonge jaren van Blueberry 21: Het konvooi van de ballingen – Het laatste deel stamt alweer uit 2012.
 • Regenwolf HC integraal – Een western van Dufaux, met tekenwerk van Pellejero. Een dikke 124 pagina’s lang, want oorspronkelijk waren het twee albums.
 • Betoveringen 4: Boek 4 – Het einde van dit verhaal.
 • De bank 4: 1857 – 1871Regenwolf

Dupuis

 • Dad 1: papa’s schatten – Een nieuwe humorstrip over een vader en zijn vier dochters. Leuk!
 • Robbedoes en Kwabbernoot integraal HC 1 – De eerste van de 11 integrale uitgaven die Dupuis dit jaar wil uitbrengen. Alle verhalen van Robbedoes en Kwabbernoot door Franquin. Ze beginnen met de langere verhalen en verzamelen alle korte verhalen in de laatste drie albums. Deel 1 bevat Er is een tovenaar in Rommelgem en Robbedoes en de erfgenamen.Dad 1
 • Robbedoes en Kwabbernoot integraal HC 2 – Met daarin De roof van de Marsupilami en De hoorn van de neushoorn.

Glénat

 • Jonge wolven HC – Als in het dorpje Racleterre in 1736 een vijfling geboren wordt, staat het gezin Tricotin terstond volop in de aandacht. Als de kinderen opgroeien, blijkt dat ze er op zijn zachtst gezegd een eigen willetje op nahouden. Een verhaal van Pierre Makyo.Robbedoes-door-Franquin-1
 • Promise 3: Incubus

Lombard

 • Zwangenzang 2 HC: Deel 2 – De soldaten, op weg naar Parijs om een petitie tegen WO I in te leveren, lopen tegen hevig verzet van de eigen troepen aan. Getekend in Miyazaki-stijl met aquarelinkleuring.Jonge wolven

Don Lawrence

 • Douwe Dabbert 8: De zee naar zuid – De harde kaft laat nog even op zich wachten.
 • Storm: De kronieken van Roodhaar 2: De vijfde toren – Met opnieuw een ongebruikelijk, maar ditmaal evenwichtiger kleurpalet.
 • Storm 29 Luxe: Het koraal van Kesmee
 • Liberty Meadows 1: Voor pillen en praatjes – Het is al een tijd geleden dat er nog iets van Liberty Meadows in het Nederlands verscheen, maar sinds ze weer in de Eppo staan was een nieuw album natuurlijk onvermijdelijk.Storm-Kronieken-Roodhaar-2
 • Cor Morelli. Open dossiers 1 SC + HC: Telefoon uit Andromeda – Korte verhalen van de gemoedelijke detective van Aloys Oosterwijk.
 • Reborn SC + HC: Reborn – Nieuw werk van Aimée de Jongh. Geen alledaagse grappen en ook geen graphic novel over leven en dood, maar gewoon een avonturenverhaal dat zich afspeelt in de nabije toekomst.Liberty Meadows 1
 • Alleen rond de wereld – Eric Heuvel en Rob van Bavel, met een verhaal over een 14-jarig meisje dat rond de wereld wil zeilen. Uiteraard geïnspireerd op zeilmeisje Laura Dekker.

Hum

 • Philemon C HC: Ondertussen op de tweede T
 • Tex Willer: Rangers over de grens – Ditmaal niet alleen een nieuw album, maar zelfs een nieuwe reeks. In plaats van de dikke integrale pillen in zwart-wit, is dit album 46 pagina’s dik en in kleur.Tex Willer

Catullus

 • Fokke en Sukke HC: Aan het examen

Kap Nâh!!

 • Haagse Harry HC: De mazzol!! – Een boek vol oud werk dat niet eerder in album verscheen. Denk daarbij aan krantencartoons en wenskaarten. Het boek opent met een dossier over Marnix Rueb en zijn Haagse Harry.Promise 3

Pear productions

 • De avonturen van Kim & Eddy: Het goud van Kampen – Een avonturenstrip voor kinderen, waarin van alles verteld wordt over de geschiedenis van Kampen.
 • De avonturen van Kim & Eddy: De schat van de Sassenpoort – Nog een Kim & Eddy, ditmaal over Zwolle.
 • De avonturen van Ridder Roosje: Dolf – Een kinderstrip door de tekenaar van De white cowboy. Geschreven door de illustere Paul Reichenbach, die ook Kim & Eddy heeft geschreven.
 • De parel der wijsheid – Kinderboeken, geschreven en geïllustreerd door Paul Geerts, die we natuurlijk nog kennen als de man die jarenlang Suske en Wiske maakte.
 • Het ei van Soma
 • Het lekkende hart
 • Pinda de Panda
 • De hemelboom

Sanoma

 • Vrolijke stripverhalen van Donald Duck 10: Bombarie met een ballon

Meulder

 • Kleine oortjes 2: Eikelboekje – Een serie met onbekend en voorheen onuitgegeven werk van Jean Dulieu. Ditmaal een reisverslag van een vakantie in Schotland, gelardeerd met eikelmannetjes.Kathys-Kat-5

Ballon

 • Kathy’s kat 5
 • Sisters 10: Een overdosis energie

Parastone

 • Jerom met kanon uit de Kleppende Klipper(SW124)
 • Professor Barabas met afstandsbediening (SW123)sw124_jerom_kleppende-klipper

Leblon

 • Asterix en Obelix: De intrigant – Een ruziënde Asterix en Obelix zoals ze op het omslag van De intrigant te zien zijn. Het beeld is origineel van Leblon en komt met doos en certificaat, maar is maar liefst 100 euro afgeprijsd.