Nieuwe titels, 13 mei

12 mei 2016  ·

Casterman kwam er deze week achteraan sukkelen. Maakt niet uit hoor, Casterman. We zijn blij dat je er bent.
Capa

Casterman

  • Capa. De vallende ster HC – Capa was een beroemd fotograaf in de vorige eeuw. In dit boek wordt zijn levensverhaal verteld. De stijl is die van wit en zwart krijt op kraftpapier.
  • Oorlogsvrouwen 4: Mila Racine – Racine hielp kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog om de grens van Frankrijk naar Zwitserland over te steken.Holly Ann 2
  • Holly Ann 2: Wie zal de regen doen stoppen? – Een broeierige who-done-it in het minstens zo broeierige New Orleans van de 19e eeuw.
  • Cycloop integraal HC – Een verhaal van Jacamon en Matz, die we natuurlijk kennen van De killer. In het jaar 2054 rust men een team militairen uit met camera’s om hun verrichtingen live te kunnen uitzenden. Daardoor gaan ineens hele andere belangen spelen. Deze cynische toekomstvisie is nog maar 10 jaar geleden gemaakt, maar is al bijna ingehaald door de werkelijkheid.Oorlogsvrouwen 4

Er zijn ook nog twee oudgedienden in de aanbieding. Beide paketten gaan voor twee derde van de oorspronkelijke prijs:

  • Didier Comès: De dorpsgek van Schoonvergeten 1 + 2 – Een verhaal uit de jaren ’80 dat nog altijd ontroert. De dorpsgek van Schoonvergeten wordt over het algemeen beschouwd als het beste boek van Didier Comès.
  • Enki Bilal: De jacht + De falangisten van de Zwarte Orde – Twee oudjes van Bilal die enigszins op elkaar lijken. In beide gevallen gaat het om old boys clubs waarbinnen het rommelt.