Nieuwe titels, 19 mei

19 mei 2016  ·

Leuke nieuwe dingen deze week. En weer een verse stapel T-shirts!Kristallen zwaard Zwarte Zorya 1

Dark Dragon Books

 • Star Wars: Darth Vader 3
 • Star Wars: Skywalker slaat toe 3
 • De wereld van het Kristallen Zwaard: Zwarte Zorya 1 – Een spin-off van Crisses roemruchte serie Het Kristallen Zwaard uit de jaren ’90. Zwarte Zorya is een reeks in drie delen. Crisse zelf komt er overigens niet aan te pas.Isabellae-3
 • De wereld van het kristallen zwaard: Zwarte Zorya 2
 • Isabellae 3: Dochters van Eriu – Het laatste deel.
 • Skylanders 4: Déja vu
 • Miauw 3: Kattenkronkels

Silvester

Alle nieuwe Silvester titels bevatten prentjes, die alleen in de eerste uitlevering worden meegeleverd (en waarschijnlijk ook op de Stripdagen Haarlem).Het Rechte Pad 1

 • Het rechte pad 1 HC: Lastige jongens – Vier weesjongens die opgroeien tijdens het Interbellum dromen van een succesvol leven, maar dat zal anders lopen. Niet de spannendste synopsis die we ooit gehoord hebben, maar wetende dat Het rechte pad geschreven is door Wilfrid Lupano (Krasse knarren, Alim de leerlooier, De Engelsman die niet van vuurwapens houdt) hebben we er toch hoge verwachtingen van.  Een serie in 2 delen.Zeven-Ruiters-1
 • Zeven ruiters 1 HC: De erfgraaf – Alle kinderen raken bezeten en verlaten het land. Zeven ruiters worden op pad gestuurd om een oplossing te vinden. Jacques Terpant tekent in een stijl die het midden houdt tussen die van André Juillard (De zeven levens van de Sperwer, Blake en Mortimer) en Jean-Pierre Gibrat (Matéo, Het uitstel). Een serie in 3 delen.Wonderball 1
 • Wonderball 1 HC: De jager – Een onconventionele politie inspecteur wordt op een zaak gezet van scherpschutters die in een onvoorstelbaar hoog tempo achter elkaar kunnen schieten. Het blijkt te gaan om menselijke experimenten van het leger, die niet langer te controleren zijn. Geschreven door Duval (Hauteville House) en Jean-Pierre Pécau (De verborgen geschiedenis), getekend door Colin Wilson (Tex Willer, De jonge jaren van Blueberry, Headshot). Een serie in 6 delen.
 • Wonderball 2 HC: Het spook

TJ Editions

 • Le Tour de France 1: Kleine verhaaltjes uit de grote ronde – We hebben de Giro koud achter de kiezen, of de Tour de France dient zich al weer aan. Anekdotes uit de grote ronde.

Merchandise

 • Met de zomer in aantocht hebben we weer een nieuwe lading T-shirts ingekocht.