Nieuwe titels, 26 mei

26 mei 2016  ·

Een rustig weekje, maar wel met de N van Heinz. Als het woord ‘eindelijk’ ooit op zijn plaats was, dan is het nu wel!Heinz 4: N

Scratch

  • Heinz van H tot Z: N – Toen dit project begon dachten we nog: Beetje inkleuren, archiefje omspitten, tekstje schrijven… dat zal wel rap gaan met die integrale Heinzjes. Wisten wij veel dat het zo’n slopend lang proces ging worden. Even teruggezocht: H in 2009, E in 2010, I in 2012, N in 2016. De verschillen zijn 1, 2 en 4 jaar. Dat doet vermoeden dat Z in 2024 uit zal komen. Zet het vast in je agenda!De complete Sophie 1: Van Starter naar Sophie

Arboris

  • De complete Sophie 1: Van Starter naar Sophie – Oude Sophie verhaaltjes, beginnend met enkele Starter strips die er aan vooraf gingen. Vroeg werk van Jidéhem, de assistent van Franquin, gemaakt in de jaren ’60.

XtraDav Guedin: De eerste keer

  • Dav Guedin: De eerste keer HC – Dav Guedin mijmert over zijn seksleven vanaf zijn prille jeugd. Met in roze gedrukte pagina’s.

Sanoma

  • De spannendste avonturen van Donald Duck 8 – Met ditmaal verhalen van Middelburger Sander Gulien.

RubinsteinArno! Mijn eigen stripalbum

  • Arno! Mijn eigen stripalbum – Een kinderstrip van kinderboekenmaakster Yvonne Jagtenberg. Het is al een paar jaar oud, maar als literaire uitgevers een strip uitbrengen dan zijn stripwinkels altijd de laatsten die daar van horen. Gelukkig was de maakster zelf scherp en kwam ze een stapeltje langsbrengen. Arno gaat over een gelijknamig jongetje die allerlei alledaagse avonturen beleeft.