Nieuw Amerikaans, 13 juli

14 jul 2016  ·

Het is leuke boekjesweek!Old Man Logan 1

Comics

 • Old Man Logan 1: Berzerker – Mark Millar kwam ooit op de proppen met de eerste Old Man Logan en scoorde daarmee een instant hit (iets dat zijn verhalen vaker overkomt. Kick Ass, iemand?). Na Secret Wars is er een lopende serie van gemaakt en Jeff Lemire mocht zijn tanden er als eerst inzetten. Sheriff Of Babylon 1
 • The Sheriff of Babylon 1: Bang. Bang. Bang. – Christopher Henry was politieman, maar leidt tegenwoordig Irakese politieagenten op. Als één van zijn rekruten wordt vermoord, staat hij er alleen voor. Er vallen dagelijks doden en niemand is geïnteresseerd in de zoveelste pechvogel die op het verkeerde moment op de verkeerde plek was. Geschreven door Batman-schrijver Tom King, die rijkelijk put uit zijn verleden als CIA-agent. The Sheriff of Babylon zou 2 delen worden, tot het een onverwachte hit werd. Nu komen er waarschijnlijk 3 delen.Wandering Island 1
 • Southern Bastards 3: Homecoming – Jason Aarons serie met meer onsympathieke red-necks dan je voor mogelijk hield. Smullen.
 • Buffy the Vampire Slayer Season 10 5: In Pieces on the Ground
 • Doctor Who: The Tenth Doctor Archives 3

Manga

 • Wandering Island 1 – Mikura Amelia bezorgt pakketjes met het vliegtuig. Als haar opa overlijdt laat hij haar een pakketje na, te bezorgen op een onbestaand eiland. Mikura besluit op zoek te gaan.Deadpool T-Shirt
 • World Trigger 11
 • Akame Ga Kill Zero 2
 • Fairy Tail Zero 1 – Dat Zero staat voor een soort Year One. Het gaat dus over het ontstaan van het tovenaarsgilde Fairy Tail.
 • Nichijou. My Ordinary Life 3

Merchandise

 • Deadpool T-Shirt (M) –Check out the Chump in the Deadpool Tee!