Nieuwe titels, 14 juli

14 jul 2016  ·

Na lang, lang wachten hebben we eindelijk weer nieuwe Daedalus titels. Door een hortende verhuizing naar een nieuwe verspreider moesten we wat langer wachten dan normaal. Hopelijk zijn de kinderziektes nu opgelost, want door het oponthoud zal de volgende levering niet lang op zich laten wachten.Zombies Nechronologies 1

Daedalus

 • Elfen 9 HC: Het beleg van Cadanla – De tweede ronden voor de halfelfen.
 • Zombies Nechronologies 1 HC: De onfortuinlijken – Een subserie van Zombies.
 • Dwergen 2 HC: Ordo van Talion – Dwergen en draken.
 • Chimère(s) 1887 4 HC: BloedbandKalimbo 2
 • Het narrenschip 3 HC: Storingen
 • Kalimbo 2: Voorbij de einder – Daar is ie dan eindelijk! Kalimbo deel twee. Van alle reeksen die Crisse de laatste jaren gestart is, wordt hier misschien wel het meest naar gevraagd. Verwacht geen sexy dames en kletterende zwaardgevechten, Kalimbo is een leuke jeugdstrip over een dieren die leven op de savanne.
 • De 7 wonderen 3: De vuurtoren van Alexandrië
 • Complot 2: de krach van 1929Surcouf 3
 • Surcouf 3: De kaperkoning – Meer nog dan wij ons herinneren van de voorgaande delen, worden we dit keer getracteerd op spectaculaire zeeslagen en prachtige plaatjes van klassieke schepen.

SubQ

 • Halfdan Pisket: Deserteur – Het biografische verhaal van de vader van Halfdan Pisket, die een zoon was van een Turkse vader en een Armeense moeder. Hij groeide op in het grensgebied tussen de twee culturen, waar de grenzen nog wel eens wilde verschuiven gedurende de nacht. Beklemmend verhaal in zwart/wit en het eerste deel uit een drieluik.Deserteur

De Bezige Bij

 • Remco Campert & Stefan Verweij HC: Somberman op drift – Columns van Remco Campert uit de Volkskrant, geïllustreerd door Stefan Verweij.

Saga

 • Moeder Rusland 1 SC: De Amazones van Basajev – Een Russische moeder gaat op pad om haar dienstplichtige zoon te redden uit de handen van de Tsjetsjenen. Een origineel verhaal en uitstekend uitgevoerd. Zowel qua tekeningen als qua verhaal.
 • Moeder Rusland 2 SC: De Duiven van Grozny – Het tweede en laatste deel.
 • Helena HC 2 – Het tweede en laatste deel, met daarin een verrassende ontknoping. Zoals we inmiddels gewend zijn van Jim.
 • Mooie momenten HC – Een one-shot van Jim (geschreven en getekend).