Nieuwe titels, 7 juli

7 jul 2016  ·

Met een maand vertraging zijn er eindelijk nieuwe Marvelstrips.Superior Spider-Man 5

Marvel

 • The Superior Spider-Man 5
 • Uncanny Avengers 5
 • Iron Man 5
 • All New X-Men 5

Standaard

 • de Kiekeboes 146: AlibabergBelem box

Silvester

 • Okko Box – Een herdruk van de box waar alle delen inpassen (behalve de 1e druk van deel 1, want die steekt er 5mm bovenuit).
 • Belem Box
 • Prins Valiant box – Voor de jaargangen 1957 t/m 1961.
 • Major Arcanum box

Syndikaat

 • Torque de alchemist – Twee korte verhalen en schetsen door Wilbert van der Steen (Ayak + Por) en Marc de Lobie (Tara).Premium Pocket 2: Mickey's Mysteries

Sanoma

 • Premium Pocket 2: Mickey’s Mysteries – In Nederland zijn we groot geworden met de Mickey uit de tekenfilms en uit de verhalen van Paul Murray die verschenen in de Donald Duck weekblad. Voorbeelden van tamelijk kleurloze, goody-two-shoes Mickeys, die zijn imago in de Lage Landen geen goed gedaan hebben. De Mickey verhalen van Floyd Gottfredson en Romano Scarpa, om maar twee mensen te noemen, zijn veel leuker. Zij maakten van Mickey respectievelijk een robbedoes en een fanatieke speurneus. Dat laatste geldt ook voor de Mickey in deze nieuwe Premium pocket. Net als in de andere Premium pockets spelen ook deze verhalen zich af in een alternatief universum. Voor Mickey’s Mysteries is dat Anderville. De pocket bevat hard boiled detectiveverhalen met een wat serieuzere ondertoon, gericht op oudere lezers. In Duitsland werd deze pocket als beste pocket ooit beoordeeld.

Merchandise

Er zijn weer nieuwe T-shirts van onder andere Team Sheldon, Molletje en Deadpool. Er zitten ook een heleboel kindershirtjes tussen in allerhande maten.