Nieuw Amerikaans, 19 januari

18 jan 2017  ·

Voor ons gevoel is het aanbod leuke boeken in de Previews de laatste tijd wat magertjes. Die trend is niet terug te vinden in het aanbod.Old_Man_Logan_3

Comics

 • Old Man Logan 3: The Last Ronin – Het boek door Mark Millar was al een groot succes, maar de lopende serie door Jeff Lemire scoort ook hoge ogen. De nieuwe Wolverine-film zal er vast ook nog wat aan bijdragen.Justice_League_1_The_Extinction_Machines
 • Wolverine Origin HC: The Complete CollectionOld Man Logan mag dan populair zijn, de best verkochte Wolverine-titel is nog altijd zonder twijfel Wolverine Origin. In deze oversized editie zitten alle delen van Origin en Origin II en een dossier.
 • Star Wars 4: Last Flight of the Harbinger
 • Harley Quinn 5: The Joker’s Last Laugh
 • Justice League 1: The Extinction Machines – De nieuwe Rebirth reeks.Kill_or_be_Killed_1
 • Kill or be Killed 1 – Een nieuwe serie van Ed Brubaker en Sean Phillips! Ditmaal geen moordmysterie, maar het mysterie rond een moordenaar. Dylan wordt gechanteerd door de duivel om slechte mensen dood te schieten. Maar bestaan duivels wel en verdienen zijn slachtoffers de dood? Phillips begon de laatste tijd steeds losser te tekenen, maar in deze serie heeft hij een 180° draai gemaakt. Het ziet er bijna gelikt uit.
 • The Goddamned : Before the Flood – Jason Aaron (Scalped, Southern Bastards) en r.m.Guéra (Scalped, Django) laten zien dat het leven vlak voor de zondvloed geen lolletje was.Officer_Downe
 • Chew 12: Sour Grapes
 • Officer Downe Hard Boiled was de shock-comic van de jaren negentig waarbij Frank Miller en Geoff Darrow alle stoppen lieten doorslaan. Joe Casey en Chris Burnham doen het met Officer Downe nog eens dunnetjes over. Een tank van een politieman wordt ‘bestuurd’ door de telekinetische gaven van 100 man. Deze nieuwe editie bevat het filmscript en foto’s van de set (yep, hij is verfilmd).Beowulf_HC
 • Beowulf HC – Het klassieke verhaal over de held Beowulf die jaagt op het monster Grendel. Een verstripping van de oudste Angelsaksische tekst die we kennen. Uitgegeven op Europees formaat. Spectaculair getekend door David Rubin.
 • Kennel Block Blues – Oliver is een hond. Als de stress hem naar de strot vliegt, verandert de wereld om hem heen in een vrolijke musical. Aanleiding genoeg, aangezien Oliver vast zit in een gevangenis vol honden en katten.Warhammer_40K_Fire_and_Honour
 • Warhammer 40.000: Fire and Honour – Het is alweer een tijdje terug dat we strips hadden van Warhammer 40K. Fire and Honour gaat over de Imperial Guard en de Tau.
 • The Complete Scarlet Traces 1 – Jaren geleden maakten Ian Edginton en D’Israeli (ook zo’n 1 + 1 = 3 team, net als Brubaker en Phillips) een verstripping van War of the Worlds en knoopten daar gelijk nog 2 delen van eigen hand aan vast. Die delen waren eerlijk gezegd nog beter dan het origineel. 2000 AD Komt nu met een complete uitgave in slappe kaft. Jammer genoeg in 2 delen, maar soit.the-complete-scarlet-traces-vol-1

Manga

 • Vinland Saga 8
 • Sweetness & Lightning 3
 • The Seven Deadly Sins 17
 • The Seven Deadly Sins 18
 • Fairy Tail 57
 • 7th Garden 3
 • Seraph of the End – Vampire Reign 11Vinland_Saga_8

Merchandise

 • T-shirt Suicide Squad Skull (S & M)