Nieuw Amerikaans, 4 januari

4 jan 2017  ·

We hadden een week in te halen, dus er is vandaag heel veel binnengekomen.Green_Arrow_1

Comics

 • Invincible Iron Man 1: Reboot – Een nieuwe serie door Brian Micheal Bendis en David Marquez.
 • Avengers: Endless Wartime – Een Avenger one-shot, geschreven door Warren Ellis.
 • Green Arrow 1: The Death and Life of Oliver Queen – Eén van de nieuwe Rebirth titels waar we enthousiaste verhalen over hoorden.The_Ring_of_the_seven_Worlds
 • The Ring of the Seven Worlds – Humanoids kennen we van integrale sciencefiction titels van Europese bodem die altijd de moeite van het lezen waard zijn. Dit steampunk avontuur, met knipoogjes naar Amulet en de verhalen van Hayao Miyazaki, lijkt daarop geen uitzondering te vormen.
 • Star Wars Epic Collection Legends: Clone Wars – Deze extra dikke pil bevat alle Clone Wars strips.
 • Star Wars: Han SoloSP4RX
 • SP4RX – Uitgeverij Nobrow kennen we vooral van buitenissige, grafische hoogstandjes. Kwaliteit staat hoog bij ze in het vaandel. SP4RX is een cyberpunk graphic novel in zwart-wit met een steunkleur van hard paars.Mickey_Mysterious_Melody
 • Mickey: Craziest Adventures HC – We hebben heb al een tijdje, maar hij heeft nog niet op de site gestaan. Glénat is begonnen met een Mickey Mouse serie, waarbij Europese auteurs gevraagd worden om in een eigen stijl een ode te maken aan Mickey Mouse. Elk album is uniek. Glénat is niet van plan om de albums te vertalen in het Nederlands, maar gelukkig komt IDW met Engelstalige uitgaven. Craziest Adventures is gemaakt door Lewis Trondheim en Nicolas Keramidas, bevat Mickey en Donald en het plezier spat er vanaf.
 • Mickey: A Mysterious Melody HC – Nog een Glénat-Mickey, ditmaal gemaakt door Cosey. Het ziet eruit alsof je terug bent in de jaren ’30, de tijd van de Merry Melodies, maar ditmaal in kleur.Seven_Princes_1

Manga

 • Akame Ga Kill Zero 4
 • Naruto 3-in-1 17
 • The Demon Prince of Momochi House 7
 • One-Punch Man 10
 • Bloom Into You 1 – Yuri, oftewel meiden die op meiden vallen.Warcraft_Legends_2
 • The Seven Princes of the Thousand-Year Labyrinth 1 – Ewan Juno wordt samen met een aantal anderen wakker in het kasteel van het duizendjarige labyrint. Slechts één van hen kan gekroond worden tot keizer.
 • Attack on Titan 20
 • The Ancient Magus Bride 6 – Ditmaal met een speciaal boekje erbij, dat een verhaal van 20 pagina’s bevat.
 • Warcraft Legends 1 – Korte verhalen die zich afspelen in het Warcraft universum.
 • Warcraft Legends 2
 • Sword Art Online: Girls’ Ops 3