Nieuw Amerikaans, 18 april

19 apr 2017  ·

De nieuwe import van deze week.Wonder_Woman_Earth_One_01

Comics

  • Invincible Iron Man 2: The War Machines – Door Brian Michael Bendis.
  • Wonder Woman Earth One 1 – DC’s grootste heldin is in Nederland niet erg bekend. Als binnenkort haar eigen film verschijnt, verandert dat wellicht. Haar Earth One verhaal wordt gemaakt door Grant Morrison (Batman and Robin) en Yanick Paquette (Batman/Superman).Briggs_Land_01
  • Batman 10: Epilogue – Het laatste album van Scott Snyder en Greg Capullo.
  • Suicide Squad Most Wanted: El Diablo
  • Hellboy HC: Into the Silent Sea – Geschreven door Mike Mignola, maar getekend door Gary Gianni, die het vak heeft geleerd met het tekenen van Prince Valiant.Demon_Prince_of_Momochi_House_08
  • Briggs Land 1: State of Grace – Briggs Land is de naam van een groot gebied in de Verenigde Staten waar een gemeenschap van seperatisten woont. Hun leider, Briggs, komt in de gevangenis terecht. Zijn vrouw doet daarop een toenaderingspoging tot de buitenwereld, in de hoop op een beter toekomstperspectief. Het verzet dat dit in haar gemeenschap teweegbrengt trekt de aandacht van de FBI en voor je “oeps” kunt zeggen is de chaos compleet. Een nieuwe serie van Brian Wood (DMZ, The Massive).

Manga

  • Fairy Tail 59
  • Attack on Titan The Anime Guide – Voor de echte liefhebbers.
  • The Demon Prince of Momochi House 8
  • Tokyo Ghoul: Past – Een roman, dus lettertjes.