Nieuw Amerikaans, 11 mei

11 mei 2017  ·

Na weken van overvloed is het deze week iets rustiger.Casanova-Acedia-2

Comics

  • The Amazing Spider-Man 5: Worldwide
  • Casanova: Acedia 2 – Tijdreizen was niet eerder zo krankzinnig en fascinerend als met Casanova, een ‘held’ uit de pen van Matt Fraction (Sex Criminals), Michael Chabon (Kavalier and Clay) en de broertjes Fabio Moon en Gabriel Bá (Two Brothers, Daytripper).The Sound of the World by Heart
  • Giacomo Bevilacqua: The Sound of the World by Heart HC – Een journalist probeert 60 dagen lang in New York te verblijven in een volledig sociaal isolement. Wat begint als poging een gebroken hart te vergeten, wordt een confronterend zelf-onderzoek met een verrassend eind. De ware hoofdrolspeler in deze strip is de stad New York.

Manga

  • Gangsta: Cursed 2
  • My Neighbor Seki 9
  • Genshiken Second Season 10