Nieuwe titels, 17 mei

17 mei 2017  ·

 

Ook deze week weer een stapeltje nieuwe titels waaronder de nieuwe Suske en Wiske 339. Zo heeft Wiske een strak gesneden jurkje, hippe laarzen en zelfs borsten gekregen. Suske is eigentijdser gemaakt met een rode hoodie.

Standaard

 • Suske en Wiske 339: De planeetvreter. Het nieuwste verhaal gaat over twee Marsmannetjes die eeuwen geleden op aarde werden ingevroren toen ze daar waren aangekomen om de planeet te vernietigen. Maar door de opwarming van de aarde ontdooien ze nu. Voor ons het beste verhaal van de laatste jaren.
 • De rode ridder 254: De Vuurproef
 • F.C. De kampioenen 94: De tandartsassitente
 • Urbanus 174: Jezuf van Nazareth

Marvel

 • Guardians of the galaxy 8 
 • Thor 8
 • Wolverine 8
 • Captain America 8

Daedalus

 • 7 Wonderen 6 HC: Het mausoleum
 • Elfen 11 HC + SC: Kastennroc
 • Complot 4 SC: Het drama van de Titanic 
  14 april 1912. De Titanic raakt een ijsberg en zinkt.
  500 opvarenden ontsnappen niet aan de verdrinkingsdood. Een zware tol, die verschillende factoren als oorzaak had: de ongunstige meteorologische omstandigheden, de opgevoerde snelheid van het passagiersschip en een bijzonder klein aantal reddingssloepen …
  Na een aantal zeer lovende recensies over het eerste deel nam deze serie een vliegende start. Dit slot brengt een ander inzicht over de ramp met de Titanic.
 • Geschiedenis 1 HC: Vercingetorix Bij die naam denk  je hoe zat het ook alweer. Lees het album en je weet  alles. Met een mooi dossier.
 • Wunderwaffen 7 HC: Amerikabomber  De strijd tegen Engelse en Franse zelfmoordpiloten hebben enkele Wunderwaffen en de Focke Wulf 190 van Murnau de handen meer dan vol met de verdediging van de basis in Neuschwabenland. Tot overmaat van ramp ontdekken twee heethoofden van de aanvalsmacht de geheime boorinstallatie die naar het metalen Ding onder het ijs leidt, waardoor een onvermoede Doos van Pandora opengaat
 • Zombies 4 HC: De kudde Dertig jaar zijn er gepasseerd sinds het uitbreken van het virus. De Verenigde Staten zijn verwoest, leeg en stil, en worden bevolkt door een handvol overlevers. Hoewel het grote deel van de zombies verdwenen zijn, hebben de pelgrims van de nieuwe wereld moeite om de maatschappij terug op te bouwen …Start van de tweede cyclus van Zombies, een fantastische zombiereeks.
 • Zombies Necronologies 2 HC: Te stom om te leven

Uitgeverij L

 • Agent 327 5 HC + SC: Dossier Heksenkring/Dossier Onderwater Herdruk.