Nieuwe titels, 20 mei

20 mei 2017  ·

Het is zaterdagen dat betekent nieuwe aanwinsten van uitgeverij Saga. Voor de verandering zit er ook wat Standaard en Big Balloon bij.Lance-Crow-Dog-integraal

Saga

  • Kabeljauwtje HC – Opnieuw een verhaal van de schrijver Marcel Pagnol, bewerkt tot stripverhaal.
  • Lance Crow Dog Integraal HC – De eerste cyclus van vijf delen verscheen meer dan tien jaar geleden bij uitgeverij Vinci (= Talent) en is nu door Saga gebundeld in één integrale. Vorig jaar kreeg de serie een doorstart met een nieuwe tekenaar, dus mogelijk ligt er meer in het verschiet.Macht-Onschuldigen-2-1
  • Verdun 2 HC: Doodsstrijd bij Fort Vaux
  • De macht der onschuldigen 2e Cyclus 1 HC: Hier is de hel – Omdat de eerste vier van vijf delen al bij Talent waren verschenen, besloot Saga de eerste cyclus direct als integrale uit te geven. De tweede cyclus verschijnt gewoon in losse delen en enkel in harde kaft.
  • Succubus 6 SC: Xue Dan
  • Spinsels HC: Jan Bosschaert – Shining armor – Jan Bosschaert, bekend van onder andere Sam en Jaguar, bekwaamt zich al jaren in het tekenen van mooie dames. In dit boekje staan er een aantal die niets anders dragen dan een ridderhelm. Getekend in potlood.

StandaardSuske-en-Wiske-integraal-1

  • Suske en Wiske Integraal 1 HC Suske en Wiske gaat op de schop. Het eerste deel in een nieuw jasje verscheen deze week. Kijk je achterin, dan zie je dat de rode reeks vanaf nu start bij nummer 300. De delen 67 tot en met 299 worden opnieuw uitgegeven op een iets groter formaat, met een nieuwe inkleuring en een wit omslag. Die heten voortaan de classics, of witte reeks. Ze worden uitgegeven in slappe kaft, maar ook met 4 gebundeld in harde kaft. Dat is de reeks Suske en Wiske Integraal. In dit eerste deel staan De schat van Beersel, Het geheim van de gladiatoren, De groene splinter en De duistere diamant.
  • Suske en Wiske: De pottenproever – Dit is niet de reguliere editie met nummer 240, maar een uitgave van de Belgische gemeente Olen. Achterin bevindt zich wat informatie over Keizer Karel en Olen.Toen-David-zijn-stem-verloor

Scratch Books

  • Judith Vanistendael: Toen David zijn stem verloor HC – De ontroerende klassieker van Judith Vanistendael is eindelijk weer verkrijgbaar. Deze nieuwe editie heeft een harde kaft.

Big Balloon

  • Van nul tot nu integraal 1 SC – De eerste vier delen, samen in één integrale bundeling met slappe kaft.