Nieuwe titels, 24 mei

24 mei 2017  ·

 

Dark Dragon Books

 • Het officiële filmboek  van Pirates of the Caribbean Dead men tell no talesBabbel en Boef in het bos
 • Beauty and the beast HC: De betovering
 • De avonturen van Babbel & Boef 1 HC: In het bos Een nieuwe strip voor de jeugdige lezers, met interessante feitjes over het dierenrijk
 • De avonturen van Babbel & Boef 2 HC: Op de savanne

Silvester

 • De Legendariërs 8: Klauwen en verenCognac 1
 • De Legendariërs voordeelpakket deel 1 t/m 4
 • Er was eens… De mens 2: De vruchtbare valleien en Egypte
 • De laatste vlucht – Van Romain Hugault
 • De verdwaalde kapitein 1 HC 1763. Naar aanleiding van het verdrag dat de Zevenjarige Oorlog beëindigde, draagt de koning van Frankrijk Amerika aan de Engelsen over. Maar in tegenstelling tot wat Voltaire dacht, gaat het niet om een paar hectares sneeuwlandschap, maar om het equivalent van het hedendaagse Canada en een twintigtal staten van de Verenigde Staten. Terwijl de weinige Franse soldaten hun bezittingen voor de roodjassen achterlaten, komen de Indianen in opstand.De verdwaalde kapitein 1
 • Cognac 1 HC: De invloed van demonen Sommige cognacs zijn van onschatbare waarde, en echte kenners die in staat zijn om te profiteren van deze nichemarkt zijn zeldzaam. Een zegen voor de onderzoeker voor wie dat talent het voornaamste spoor is. Anna-Fanély Simon, journaliste en fotografe met voornamelijk ervaring in oorlogsgebieden, neemt voor National Geographic een opdracht aan voor een reportage over cognac. Ze is zelf geboren in dat gebied en hoopt haar jeugdvriendin Alice er weer te vinden. Maar zij blijkt verdwenen te zijn, en als de journaliste meer over de verdwijning te weten komt, zorgt een aantal details ervoor dat ze gaat twijfelen aan het officiële verhaal.
 • De orde van de drakenridders 17 HC: Amarelle
 • De orde van de drakenridders 18 HC: Arsalam
 • Centaurus 3 HC + SC: Het waanzinninge land
  Het verkenningsteam dat op de planeet Vera geland is, staat opeens tegenover Mont Saint-Michel. Exact nagebouwd, maar totaal verlaten. Ze vinden er zowel aards geld als sneeuwbollen voor toeristen. De mysteries rond deze planeet worden vreemder en vreemder en de gevaren steeds groter. Centaurus bevat sciencefiction, fantasy, en de buitengewone flora en fauna van deze vreemde werelden, die misschien wel de toekomst van onze mensheid zouden kunnen zijn.

INdruk

 • Millennium 4 HC + SC: Het vergiftige evangelie

Personalia

 • Stripglossy 5

Uitgeverij L

 • Lanfeust Odyssey 8 HC + SC: Tseu-Hi de bewaakster Opnieuw tot leven gebracht door Cixi keert Lanfeust samen met haar terug naar Troy, waar hij zich herenigt met zijn vier echtgenoten en zijn trouwe metgezel Hebus. Geholpen door Tseu-Hi, een nicht en evenbeeld van Cixi, en de Wijzen van Eckmül gaat Lanfeust opnieuw de confrontatie aan met Lylth.
 • Lanfeust Odyssey 1 SC: Het raadsel van Goud-Azuur deel 1 – herdruk
 • Lanfeust Odyssey 2 SC: Het raadsel van Goud-Azuur deel 2 – herdruk
 • Lanfeust Odyssey 4 SC: De grote klopjacht – herdruk
 • Clockworx 1 HC: De oorsprong Londen, 1897.
  Een onverklaarbare serie ongelukken vindt plaats in de haven. Matt Thurow, een voormalige agent van Scotland Yard, probeert te infiltreren in een werf waar de doelwitten van de seriemoordenaar rondlopen: arbeiders zonder vergunning. Hij ontdekt een geheim
 • Clockworx 2 HC: De overrompeling

Prestige

 • Fax uit Sarajevo In dit geheel in kleur uitgevoerde, getekende verhaal heeft striplegende Joe Kubert zonder enige twijfel het meest omvangrijke en persoonlijke werk van een lange, gerenommeerde carrière neergezet. Dit is het verhaal van Joe’s vriend Ervin Rustemagic, over de periode toen hij en zijn gezin vochten om hun leven en waardigheid te behouden tijdens de anderhalf jaar durende belegering van Sarajevo in 1992-’93. Tijdens de oorlog was een faxapparaat Ervins enige, kwetsbare verbindingslijn om met zijn vrienden te communiceren. Uit honderden faxen, waarin alles beschreven staat, van de in het kader van de “etnische zuivering” gepleegde gruwelijkheden tot de altijd aanwezige angsten en frustraties van het gezin Rustemagic, heeft Kubert op vakkundige wijze het werkelijk hartverscheurende verhaal gereconstrueerd over een verschrikkelijke tragedie en, uiteindelijk, nimmer aflatende hoop.

Snode Planne

 • Monster. Monster is de tweede strip van beeldend kunstenaar en muzikant Bertin van Vliet. Het verteld het verhaal van een dronkaard die op een dag wakker wordt en ontdekt dat hij is veranderd in een reus.

Sanoma

 • Donald Duck de spannendste avonturen 12