Nieuwe titels, 2 juni

2 jun 2017  ·

Zo vlak voor het extra lange weekend nog een stapeltje nieuwe titels.

Dark Dragon 

  • Vertigo 1: Bufi & Sergeef In de criminele bendewereld van Latijns- Amerikaanse mara’s draait het om zware misdaad en grof geweld. Aan de uitbundige tatoeages is te zien wie erbij hoort – en wie niet. De enig toegestane manier om aan de mara’s te ontkomen is de dood.Als dertienjarige doorloopt Samuel Santos het inwijdingsritueel dat hem lid maakt van een Salvadoraanse mara. Een paar jaar later weet hij te ontsnappen. Maar de prijs die hij daarvoor moet betalen is hoog, meer nog dan zijn eigen leven. Vandaag de dag leeft hij in Caracas, de hoofdstad van Venezuela. Ineens dient zich een unieke kans aan om het lot alsnog een andere wending te geven. Lukt het hem om over de tatoeages van zijn verleden een nieuwe toekomst te tekenen? Vertigo Compleet verhaal
  • Lady Mechanica 3: Het tablet van het lot 3 In een prachtig geïllustreerde steampunkwereld vol luchtschepen, monsters en zeppelins zoekt een dappere heldin naar haar ware identiteit.
  • Warship Jolly Roger 3: Wraak Het gaat niet zo best met onze voortvluchtigen: Munro heeft net zijn zoon verloren, Alisa’s been is geamputeerd en Kowalski is verslaafd aan de amfetaminen. Hoogste tijd om hulp in te schakelen. En waarom niet in de vorm van humanoïde robots? Hiertegenover is het geluk dat president Vexton bij zijn actrice heeft gevonden ronduit weerzin- wekkend! Er wordt gezonnen op wraak, en niet alleen door Munro! Wanneer wraak een wapen wordt!Schrijver Sylvain Runbergs ster stijgt in rap tempo.  Met titels als ‘Millenium’ en ‘Heroveringen’ heeft hij al stevige bestsellers op zijn naam staan. Wordt dit zijn volgende?
  • Meta-Baron 4: Simak de transhumaan De Techno-orde staat aan de rand van de afgrond: de épyphite, de interstellaire brandstof die onmisbaar is voor hun oppermacht, raakt op. In het diepste geheim krijgt de ambitieuze kardinaal Techno-Orne-8 de opdracht om dit tekort dringend aan te vullen. Om meer épyphite te kunnen opsporen duikt hij in de geschiedenis van de voorouders van de Meta-Baron en ontdekt dat de sleutel tot de oplossing van dit probleem bij de Meta-strijder ligt. Maar die is, ver van de intriges van de bekende werelden, van plan om zijn vleselijke genoegens te botvieren en zich te wijden aan doodsangst.
  • Love sc: De dinosaurus
  • Love sc: De tijger
  • Star Wars Poe Dameron 1: Black Squadron 30 jaar geleden is het kwaadaardige Keizerrijk verslagen. Maar de Eerste Orde begint zich te roeren. Om het tij te keren, stelt generaal Leia Organa een militaire macht samen om in het geheim de nieuwe Republiek omver te werpen. Poe Dameron, voormalig piloot voor de republiek, is de beste piloot in het universum. Nu is hij echter een verzetsstrijder, persoonlijk door generaal Leia Organa van het verzet uitgekozen om een ‘black squadron’ te leiden op een vitale en uitermate geheime misse.
  • Star Wars Poe Dameron 2: Totale opsluiting
  • Star Wars Remastered filmboek sc: Episode 1
  • Star Wars Leren lezen met. Drie boekjes voor de jongste lezers onder ons die proberen te leren lezen.