Nieuwe titels, 21 juni

21 jun 2017  ·

Mooi weer en een stapel nieuwe strips. We zijn er blij mee.

Ballon

 • Angry Birds Stella 2: De boze piggieprinsesMooie zomers 3 Mam'zelle esterel

Dargaud

 • Mooie zomers 3: Mam’zelle Esterel – We gaan weer verder terug in de tijd; dit keer naar 1962. De eerste vakantie met de rode Renault 4: Mam’zelle Esterel.
 • XIII Mysterie 11 SC+HC+LX: Jonathan Fly – Sleutelalbum over de adoptievader van XIII.
 • Ravian Integraal 3 HC

Blloan

 • Bouncer Integraal Cyclus 3 HC – Met deel 6: De zwarte weduwe en 7: Dubbelhart.

Casterman

 • Libertalia 1 HC: Triomferen of sterven– Libertalia 1Of Libertalia, de stad gesticht door piraten, echt heeft bestaan is nooit bewezen. Paolo Grella (tekeningen) en Rudi Miel en Fabienne Pigière (scenario) bedachten een verhaal van de stichters. Een groots piratenavontuur, gepland als een drieluik, voor de fans van Long John Silver.

Dupuis

 • Berentand 5 HC: Eva
 • Lucky Luke 25 (nieuwe look): De spookstad
 • Mooie navels Eerste pesterijen 1

GlénatDe ridders van heliopolis 1

 • De ridders van Heliopolis 1 HC: Nigredo, de zwarte fase – Het lot van Lodewijk XVII is een van de grootste mythes van de Franse geschiedenis. Jodorowsky & Jérémy geven er hun eigen, uiteraard licht occulte, draai aan.
 • Manara: De schakelaar integraal 2 HC – Integraal 2 bevat het (laatste) derde deel.

Le Lombard

 • Alfa Eerste wapenfeiten 4: Matroesjka’sBerentand 5 Eva
 • Niklos Koda 15: Het laatste masker – Het slotalbum. Bezwijkt Niklos Koda aan de verleiding van de zwarte magie?

Lucky Comics

 • Lucky Luke 62 (nieuwe look): Spokenjacht

Standaard

 • F.C. De Kampioenen: Omnibus 9
 • De Smurfen: De favoriete strips van Smurfin – Met 5 (Smurfen)strips.

Sanoma

 • Donald Duck Zomeractie – Diverse pockets voor slechts €3,99.

Daedalus

 • Bloedkoninginnen Eleonora 4 HC: De zwarte legende
 • De onthoofde arenden 22: Sigwald Terwijl de winter van 1262 langzaam plaats maakt voor een kouwelijke lente, verneemt Sigwald dat zijn vader ontvoerd werd door de bezetters van het kasteel van Noirlac, die op de vlucht zijn na hun nederlaag tegen het koninklijke leger. De jonge ridder zet zonder verder nadenken de achtervolging in. De weg is bezaaid met mooie ontmoetingen, maar ook beproevingen. Sigwald zal zich een waardig erfgenaam van Crozenc tonen
 • De 7 wonderen 6 SC: Het mausoleum van Halicarnassus 350 v. Chr.
 • Zij schreven geschiedenis 1 SC: Vercingetorix
 • Zij schreven geschiedenis 2 HC: Napoleon 1
 • Thomas Silane 9: Ervaring
 • Wunderwaffen 7 SC: Amerikabomber In de strijd tegen Engelse en Franse zelfmoordpiloten hebben enkele Wunderwaffen en de Focke Wulf 190 van Murnau de handen meer dan vol met de verdediging van de basis in Neuschwabenland. Tot overmaat van ramp ontdekken twee heethoofden van de aanvalsmacht de geheime boorinstallatie die naar het metalen Ding onder het ijs leidt, waardoor een onvermoede Doos van Pandora opengaat

Uitgeverij L

 • Odyxes 2: Woestijnschuim De derdejaarsstudent medicijnen Oscar Rimbaus wordt teruggezet in het mythische Griekenland van 2000 jaar geleden waar hij belandt als vlootkapitein Odyxes. Maar hij is niet de enige tijdreiziger. De farao zelf is een yankee-kolonel uit de Amerikaanse burgeroorlog en heeft de identiteit van Oscar achterhaald.
 • Moréa 7: De toorn der engelen Echt alles zit Moréa Doloniac, de mysterieuze en aantrekkelijke directrice van DWC, een van de grootste multinationals ter wereld, tegen. Haar mentor Terkio is verdwenen en dood-verklaard en zelf wordt ze door tegenstanders in de eigen gelederen op non-actief gesteld. En juist nu de vijand oppermachtig is door een virus, dat alle Draken kan doden.
 • Ythaq 14 SC+HC: Een juweel van een brein Een juweel van een brein is het vervolg op Verre Horizon. Narvarth, Danaëlle en luitenant astronavigator Graniet Welgoat zitten nog altijd vast op de planeet Kluit. Ze worden opgejaagd door het technologisch hoogontwikkelde ras van de Purpren en hebben daarom hun toevlucht gezocht tot de plaatselijke krijgersstam van de Maki’s. Maar daar zijn ze hun leven alleen zeker als ze een oude ruimteglijder weten te repareren.
 • Elske auf Texel – Elsje in het Duits.

SubQ

 • Michael Minneboo: Mijn vriend Spider-Man De superheld Spider-Man (1962) is over de hele wereld bekend. Over hem verschenen inmiddels duizenden stripverhalen, films, games, animatie- en televisieseries. Journalist Michael Minneboo weet alles van Spider-Man en is al dertig jaar fan. Welke levenslessen kun je leren van Spider-Manverhalen? Hoe bieden de strips troost? Waarom hebben we in Nederland geen superhelden? En waarom moest Spider-Man scheiden? Naast zijn persoonlijke verslag gaat Michael Minneboo in gesprek met filosoof Bas Haring, rouwdeskundige Daan Westerink, mediawetenschapper Dan Hassler-Forest, fancultuurexpert Linda Duits en stripmaker Steven de Rie. Mijn vriend Spider-Man biedt een persoonlijke en luchtige kijk in de wereld van de fan en een blik achter de schermen bij uitgeverij Marvel. De biografie van Peter Parker en een overzicht van de beste Spider-Manverhalen ontbreken uiteraard niet