Nieuwe titels, 28 juni

28 jun 2017  ·

Update met de zojuist binnen gekomen titels van Dark Dragon en Silvester. Laat het weekend maar beginnen.

Saga

 • Fatale vakanties In 1991 bundelde Casterman acht Suske en Wiske De zorgzoekerskorte- en langere verhalen van de Italiaanse tekenaar Vittorio Giardino (Jonas Fink, Max Fridman, Sam Pezzo) in het album Fatale Vakanties. Giardino legde daarin de menselijke ziel bloot in zijn somberste en diepste vorm, maar met een grote dosis ironie. Cynisme, manipulaties, moord, verleiding en nog meer van dat fraais bepaalden de thema’s in wisselende vakantiedecors.

Standaard

 • Suske en Wiske: De zorgzoekers – Gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Belgische zorginstelling Solidariteit voor het Gezin. 

Sanoma

 • Donald Duck Vrolijke stripverhalen 18: Kunst en vliegwerk

Uitgeverij Divo

 • Claire 28: Boeiende experimenten De titel spreekt voor zich.

Arcadia

 • Arcadia Archief 40 HC: De libellenpatroelje – Requiem voor een pimpf
  Nadat de meisjes van De Libell enpatroelje de Franse heimat ontvlucht zijn, bieden ze de geallieerden hun diensten aan om de Duitse bezetter een hak te zetten. Bij toeval lopen de gidsen Generaal De Gaulle tegen het lijf, die geroerd door zoveel vaderlandsliefde, hen een missie van het allergrootste belang toevertrouwt. Voor het zover komt, hebben de dames echter nog eerst andere katten te geselen. Wat zou er van Schildpad zijn geworden, heeft Akela haar droomprins uit haar hoofd gezet en wat met de amoureuze perikelen van Kalfskop?

Overige

 • Cyanide & Happiness Card Game: Joking Hazard – Kaartspel (in het Engels) voor volwassenen.

Dark Dragon

 • Star Wars Darth Vader 1: De shu-torun oorlog 1/2
 • Star Wars Darth Vader 2: De shu-torun oorlog 2/2
 • Star Wars filmspecial 7: The force awakens episode
 • Star Wars Remastered 2: Attack of the clones
 • De Kampioenen van Albion 1: Het pact van Stonehenge 1199. Na zijn teruggekeer van de kruistochten raakt de koning van Engeland, Richard Leeuwenhart, dodelijk gewond tijdens de aanval op een kasteel in de Limousin regio. Hij heeft nog net tijd om een missie van het hoogste belang toe te vertrouwen aan zijn moeder, de geweldige Eleonora van Aquitanie. Om de missie te laten slagen roept Eleonora de hulp in van de grootste helden, bekend onder de naam de “Kampioenen van Albion”. Al snel voegt de jonge Robyn zich bij Ivanhoe, El Cid, Fifrelin, Spring Heeled Jack en Puck op een fantastisch en bruisend avontuur. Richard Leeuwenhart en Robin, twee historische figuren die enorm tot de verbeelding spreken. Zeker in hun dierengedaante!
 • De Kampioenen van Albion 2: De verdoemden Terwijl de Kampioenen van Albion hun laatste overwinning vieren in het kasteel van Huntingdon, komt een mysterieuze bode uit Spanje met een boodschap voor El Cid dat zijn land in groot gevaar verkeert. De Moorse vijand die al verschillende koninkrijken van het schiereiland heeft ingenomen, maakt zich op om zich op Toledo te storten. Het bloed stolt El Cid in de aderen; ondanks pijnlijke herinneringen zal hij vertrekken om Castiliëte redden. Zo gaat het hele team “Kampioenen” op oorlogspad. En zelfs als alles verloren lijkt geldt allen voor één en één voor allen!

Silvester

 • Cognac 1: De invloed van demonen sc Sommige cognacs zijn van onschatbare waarde, en echte kenners die in staat zijn om te profiteren van deze nichemarkt zijn zeldzaam. Een zegen voor de onderzoeker voor wie dat talent het voornaamste spoor is. Anna-Fanély Simon, journaliste en fotografe met voornamelijk ervaring in oorlogsgebieden, neemt voor National Geographic een opdracht aan voor een reportage over cognac. Ze is zelf geboren in dat gebied en hoopt haar jeugdvriendin Alice er weer te vinden. Maar zij blijkt verdwenen te zijn, en als de journaliste meer over de verdwijning te weten komt, zorgt een aantal details ervoor dat ze gaat twijfelen aan het officiële verhaal.
 • Cosa Nostra 11 + 12: De waanzin van Dutch Een compleet verhaal in 2 HC delen
 • De verdwaalde kapitein 1: Boek 1 SC
 • Pirates of the caribbean 1: Salazars revange
 • Operatie overlord 4: Commando Kieffer sc Engeland, 1944. Sergeant Clague filmt de voorbereidingen van operatie Overlord. Bij de strijdkrachten is er ook een Frans commando, onder leiding van een zekere Kieffer. Hun taak: Ouistreham schoonvegen, zich bij de 6de Airborne voegen aan de brug over de Orne, en oprukken naar Amfreville. Een zware opdracht, waarbij grote verliezen worden verwacht. Ze moeten hun doelen bereiken en innemen… of ter plaatse sterven. Dit deel volgt de enige Franse eenheid tijdens de slag van Normandië.
 • Night of the living dead 3: Familie geheimen