Nieuwe titels, 7 juni

6 jun 2017  ·

Deze week veel goud van oud.

Hum

  • Tex Willer 7: De man van Atlanta De Maison Rouge in Prescott is een  populaire saloon met spectaculaire voorstellingen. Tex spreekt er af met een onbekende die zijn hulp inroept om een oude bekende uit de problemen te helpen. Maar onbekende tipgevers hebben meestal iets te verbergen, en oude bekende doen in de tussentijd  niet alleen nieuwe vrienden op, maar ook nieuwe vijanden. Torpedo Integraal 1
  • Torpedo Integraal 1 HC: 1936 New York, de jaren dertig van de vorige eeuw, een tijd die bekend staat als The Great Depression. In een wereld in crisis runt Luca Torelli zijn business als torpedo, ofwel huurmoordenaar. Een goed foute crime-noir gangsterstrip vol klassieke auto’s en andere retro-americana. Scenarist Enrique Sánchez Abulí en tekenaar Jordi Bernet (de eerste verhalen zijn van Alex Toth) pakken fors uit met inktzwarte humor, knetterende actie en gevatte dialogen in magnifiek zwartwit tekenwerk.De integrale versie van Torpedo bestaat uit 5 delen. De covers zijn speciaal voor deze editie ingekleurd door stripschapprijswinnaar Willem Ritstier.

Hanabi Publishers

Nieuwe uitgeverij die nieuwe manga van Nederlandse bodem uitgeeft.

  • Wilde haren
  • RunRun a Sukeban Story RunRun

Syndikaat

  • Kas 1: Whatever Maarten Wolterink tekende 120 gags en 60 pagina’s uit het leven van Kas, Bas en Sheila. Vol met alledaagse ergernissen in dit hippe, vooruitstrevende maar tegelijk kinderachtige en overgevoelige land. De andere kant van ‘Kas’ gaat over spraakverwarring, onmogelijke natuurverschijnselen en een parallelle dierenwereld

Uitgeverij L

  • Douwe Dabbert 12 HC + SC: De laatste plager Twee avonturen van Douwe Dabbert. In het eerste verhaal krijgt Douwe het aan de stok met een “plager” die allerlei streken uithaalt. Een oude bekende lijkt meer te weten. In het tweede verhaal beleeft Douwe een avontuur met de Kerstman die hem meeneemt op zijn ronde.
  • Roel Dijkstra 1 HC + SC: Thuisfront Nieuwe avonturen van de legendarische voetballer Roel Dijkstra. Roel keert niet alleen terug als strip, ook speelt hij weer bij zijn oude club FC Leidrecht. Waarom hij niet meer speelt in de internationale competitie wordt duidelijk in dit spannende verhaal, waarin vrienden uit het verleden van Roel zijn hulp heel hard nodig hebben. 

Scratch

  • Guy Delisle: Pyongyang SC – Herdruk