Nieuwe titels, 11 juli

11 jul 2017  ·

 

Toch nog een paar nieuwe titels deze week.

Standaard

  • Suske en Wiske Classics SC 1: Het geheim van de gladiatoren – Ze zijn eigenlijk al een tijdje uit, maar nu zijn ze ook bij ons in de winkel. Opnieuw ingekleurd en geletterd, in het zelfde (grotere) formaat van de twee nieuwste delen en met een witte in plaats van rode kaft.
  • Suske en Wiske Classics SC 2: De duistere diamant
  • Suske en Wiske Classics SC 3: De schat van Beersel
  • Suske en Wiske Classics SC 4: De groene splinter

Overige uitgeverijen

  • Ivo en de vikingszoon 3: De vijand overzee Na vele avonturen in het land van de Noormannen neemt Ivo zijn Vikingvrienden Leif en Inga mee naar zijn eigen land. Maar ook daar loert gevaar: Ivo’s dorp is in handen gevallen van heer Gunther, die de Vikingen haat om wat ze hem ooit hebben aangedaan. Heer Gunther neemt Inga gevangen om zo haar vader Vikinghoofdman Skard naar zijn kasteel te lokken… Ivo en zijn vrienden moeten Inga zien te bevrijden voordat heer Gunther zijn wraakzuchtige plan voltooit.
  • Het complete proza van Marten Toonder 1: Heer Bommel en ik. Essays over Bommel en Tom Poes en over strips – Deze bundel bevat een aantal niet eerder gepubliceerde stukken uit de Toondercollectie van het Literatuurmuseum. Er zullen 4 delen Compleet proza verschijnen.