Nieuwe titels, 19 juli

19 jul 2017  ·

In deze 4daagse week kan je beter strips kopen dan de 4daagse lopen 🙂

Arboris

 • De huurling de definitieve editie 3: De krachtmeting Tekst & tekeningen: Vicente Segrelles
 • De huurling de definitieve editie 4: Het offer Tekst & tekeningen: Vicente Segrelles. De Huurling en Claus liggen weer eens met elkaar overhoop, omdat de laatste de macht in het land probeer te grijpen ten koste van de zittende regering. Als de Huurling in nauwe schoenen zit, komt Nan-Tray hem te hulp en weet hem en het juist door de Huurling geredde jongetje te ontzetten. Maar het ziet er toch naar uit dat Claus een grote overwinning gaat behalen.
 • De complete Tanguy en Laverdure 7: De maand van de vampier Tekenaar Jijé, bekend van Jan Kordaat, Jerry Spring en diverse andere reeksen, laat in deze verhalen zien dat hij een van de beste realistische tekenaars van de twintigste eeuw is, terwijl scenarist Jean-Michel Charlier de topkwaliteit levert die we van hem gewend zijn. Een uitgebreid dossier met zeldzame documenten uit de archieven van Charlier en Jijé, en diverse pagina’s die nog nooit in het Nederlands verschenen, zijn aan het boek toegevoegd.

Daedalus

 • Lady spitfire 4: Desert and force HC
 • De vier van Bakerstreet 1: De zaak van het blauwe gordijn HC Leuke strip om te lezen. Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht: in het Londense East End kan je onmogelijk in je eentje overleven. Het loopt er vol met valse bedelaars, echte pooiers en doortrapte schurken! Gelukkig kunnen de drie vrienden rekenen op de bescherming van een zekere Sherlock Holmes, voor wie ze soms als straatspion werken.
 • De vier van Bakerstreet 2: Het dossier Raboekin HC
 • Carthago Adventures 3: Aipaloovik London Donovan keert terug naar Kotik Creek, een kleine stad in het Noordpoolgebied waar hij opgroeide. Hij wordt verwelkomd als een deserteur, maar Donovan red het leven van de gemeenschap wanneer de boten worden aangevallen door een angstaanjagende zeemonster, de aipaloovik. Donovan heeft geen andere keuze dan deel te nemen aan de jacht op het dier uit de diepte. Derde one-shot in deze spinoff van het populaire Carthago.

Uitgeverij De Leeuw

 • Garfield: Het beste uit het westen
 • Garfield pocket 100: Al zolang bezig

Uitgeverij favoriet

 • De argonautjes en het water van de Styx? In een beperkte oplage van slechts 250 stuks. Wie heeft het vroeger niet gelezen? Erg leuk weer

Uitgeverij Boemerang

 • Rooie oortjes 48