Nieuwe titels, 31 augustus

30 aug 2017  ·

Met nu ook de nieuwe titels van Darsil Media

Dark Dragon Books

 • Vikings 2: Goedheid Ragnar, Lagertha, Rollo en Loki raken verstrikt in een web van verraad, intrige en politiek dat zou kunnen leiden tot hun ondergang. Terwijl ze zich concentreren op de strijd die hen wacht, wijst wat zich thuis afspeelt erop dat de oude wereld meer over hun lot te zeggen heeft dan ze dachten. Het blijkt dat de opstand tegen Ragnars familie thuis in Kattegat een dodelijke wending krijgt … Zal Ragnar Lothbrok, die als overwinnaar uit de bloedige strijd is gekomen, de daaropvolgende nacht overleven wanneer hij wordt verraden door een van zijn beste vrienden
 • Dark Souls 1: De adem van Andolus  Een mysterieuze fantasywereld waarin oerkrachten het eb en vloed van de tijd beheersen, waar vreugdevuren oplaaien in het duister, en waar ondoden op zoek naar verlossing het land onveilig maken. Samen met haar compagnon Scryer Aldrich is Fira op zoek naar de Drakentand in het Kristalline Labyrint. Daar moet ze menige valstrik zien te omzeilen. Fira moet haar verleden opnieuw reconstrueren, omdat haar geheugen door een vloek is gewist. Het maakt haar vastbesloten om de Drakentand te vinden. In dit avontuur dient schrijver Mann ons niet alleen een Kristalline Labyrint vol onheil op, maar ook het nog veel ergere Huilende Woud. Echt iets voor fijnproevers – als je van spinnen houdt tenminste.
 • Steam Noir 1: Het koperen hart 1/4 Een inbraak in een villa van de atmosfeer-havenstad Scheerling roept een buitengewoon team op de been. Hendrik Leerwoud, vrijgezel, levensgenieter en specialist in het opsporen van bovennatuurlijke fenomenen; Richard Heren, een bezield en zachtmoedig Machinemens maar tevens een doorgewinterde criminoloog en tenslotte mevrouw D, een geëmancipeerde onderzoekster voor de Personeelsunie. Een buitengewoon team voor een buitengewoon geval: Een verloren ziel, teruggekeerd van het Dodeneiland Vineta, heeft het lijk van een meisje ontvreemd dat jaren geleden in de schoorsteen van een huis ingemetseld werd. De zoektocht naar de ziel en de moordenaar van het meisje brengen Heinrich en zijn collega’s op het spoor van een onheilspellende wonderdokter die onderzoek doet naar mechanische organen.
 • Steam Noir 2: Het koperen hart 2/4
 • Arelate Kronieken van Neiko 3: Carmillia Arelate volgt het lot van een groep personages in het licht van de nieuwste inzichten van de moderne archeologie in een poging om een ​​meer realistische en meer geloofwaardige visie op deze periode te krijgen. Net als in de eerdere delen van de serie bevat dit spannende verhaal ook een educatief deel dat bepaalde aspecten van het leven in die tijd goed gedocumenteerd uitlegt.
 • Angor 1: Vlucht Drie jongelui, Talinn, Evrane en Corky, wonen in een dorpje in het koninkrijk Angor. Als leden van de laagste kaste staat hun toekomst vast: aan de zijde van hun ouders moeten ze het land bewerken en het vee verzorgen. Alle drie dromen ze echter van het ridderschap, vol avontuur en vrijheid.
 • Ango 2: Mansioeran
 • Star Wars Remastered 2: Attack of the clones

Silvester

 • Yuna 3: De schaduw van Tarrask Vele jaren zijn verstreken sinds Aki een zwarte Izuna werd. Door de duisternis op te sluiten in haar eigen lichaam kon ze verhinderen dat de duivelse Daigon de hele wereld onderwierp. Dankzij haar offer kon een kleine mensengemeenschap blijven samenleven met de goddelijke Izuna. Maar door de opname van de jonge wees Daisuke wordt de vallei der Izuna, die nu nog onder haar bescherming staat, bedreigd door gevaar. De tweede cyclus van een bloederig Japans sprookje.
 • Izuna 3: Namaenashi
 • Cosa Nostra 14: Het ware verhaal
 • Prins Valiant: 28 Jaargang 1964
 • De orde van de drakenridders 19: Tegengif
 • De Engelsman die niet van vuurwapens houdt 4: Het recht van de sterkste Amerika rond 1900. Het Congres wordt gedomineerd door miljonairs. Zij staan op het punt de Dawes-wet aan te nemen. Die wet maakt de plundering van duizenden hectaren grond van de indianen mogelijk. Tegelijkertijd helpt de jonge NRA, opgericht om het wapenbezit te stimuleren, het Congres met het voorbereiden van wetten die alleen het belang van de NRA dienen: meer wapens! Terwijl in de banken steeds vaker het getik van een nieuwe machine te horen is, lopen onze helden tegen een meedogenloos heen-en-weergedoe aan. het spel kan nog alle kanten op gaan.
  Lupano en Salomone zetten hun laatste punt in de tegendraadse Amerikaanse geschiedenis, de laatste etappe van de reis van west naar oost.
 • Uur U 10: De Kennedy bende Een reeks verhalen, gebaseerd op historische feiten en geloofwaardige theorieën, tonen ons de mogelijke gevolgen van het moment waarop alles veranderde: het Uur U
 • Het masker van Fudo 2: Regen In het middeleeuwse Japan vindt de arme jongen Shinnosuke een vreemd houten masker. Dat geeft hem de kracht om zijn familie te verdedigen, maar ook meer dan dat.

Catullus

 • Fokke & Sukke scheurkalender 2018 Beter vroeg dan nooit

Syndikaat

 • Smikkelen & smullen 1 – van de Arnhemmers Abe Borst en Esther van de Bund. Je vindt hier heerlijke gerechten en handige kooktips verpakt in vermakelijke tekeningen overgoten met een sausje van smakelijke grapjes.
 • De ridder 1: Kruistocht in lederhose De Ridder is het nieuwe geesteskind van Frodo De Decker, de auteur die we kennen van de reeks Otto De Ridder is een strip met als hoofdpersonage een ridder. 🙂 Kastelen, prinsessen, riddertoernooien, draken en heksen … Alle ridderclichés gaan door de eigenzinnige en hilarische mangel van Frodo.

Microbe

 • Orbital 5 SC: Gerechtigheid De eerste vier delen konden de Noorman wel bekoren. In deel 5 is Een terroristisch commando op weg naar het Orbital-station. Alles zal veranderen. Onvermijdelijk. Voor Mezoke de Sandjarr, die beschuldigd wordt van verraad door degene die haar het bevel voor de opdracht gaf. Voor Caleb de mens, die na zijn laatste gevecht tussen leven en dood zweeft. Voor de Confederatie waarvan het fragiele evenwicht van de diplomatie wankelt

Sanoma

 • Donald Duck Pocket 265: Geestige gasten