Nieuwe titels, 9 augustus

9 aug 2017  ·

De nieuwe BKStrips ligt nu bij de Noorman met een striprecensie van de Noorman himself. Een extra reden om naar de Noorman te komen. 🙂

BK Strips 9

Standaard

 • De Smurfen 36: De Smurfen en de paarse bonen
 • F.C. de Kampioenen 95: Maurice de Zwijger

Standaard/Marvel

 • Iron Man 9 – Het laatste deel, hiermee is de verhaallijn afgerond. Standaard/Marvel stopt met het uitgeven van deze series. Vinden wij stom jammer.
 • All New X-Men 9 – idem
 • Uncanny Avengers 9 – idem
 • The Superior Spider-Man 9 – Hiervan gaan nog deel 10 en 11 verschijnen, totdat deze verhaallijn is afgerond.

Sherpa

 • Moebius: Wat is het heelal toch klein HC + Luxe Heruitgave op groot formaat. De ‘gewone’ heeft een Moeubius - Wat is het heelal toch klein luxeoplage van 400. De luxe editie is genummerd, heeft een linnen rug en komt met een losse print. Oplage: 75
 • Moebius en Jodorowsky: De ogen van de kat HC + Luxe
  Zie vorige titel.
 • Roodbaard Integraal 9 HC – Dit deel bevat drie verhalen die samen het vervolg vormen van het lange avontuur dat begon met Het eiland van de verdwenen schepen (verschenen in bundel 8). JijĂ© en zijn zoon Lorg verzorgden nog een deel van het tekenwerk voor De vermisten van ‘De Zwarte Valk’, maar hierna krijgt ­Christian Gaty de eervolle taak om Roodbaard en zijn ­piratenbende smoel geven… En dat lukt hem prima, zoals uit deze nieuwe bundeling blijkt, want Gaty’s krachtige tekenstijl gaat goed samen met de ­spannende verhalen die meesterverteller Jean-Michel Charlier blijft

MicrobeOrbital 1

 • Orbital Pakket deel 1 t/m 4  SC– Eerder verschenen bij Dupuis, maar meer dan vier zijn er nooit vertaald. Microbe pakt de serie nu op en brengt de eerste delen opnieuw geletterd uit. Binnenkort verschijnen er nieuwe delen in SC Ă©n HC en ze gaan dan ook maar meteen de eerste vier in HC uitgeven.

Sanoma

 • Donald Duck de spannendste avonturen 13