Nieuw Amerikaans, 20 september

20 sep 2017  ·

 

Manga

 • Golden Kamuy 2
 • Nichijou 10 My ordinary life
 • Seven deadly sins 22
 • Bloom into you 3 For fans of Citrus and Girl Friends comes an all-new yuri series! Yuu has always loved shoujo manga and fantasizes about the day that, she, too, will get a love confession that will send her heart a-flutter. Yet when a male classmate confesses his feelings to her… she feels nothing. Disappointed and confused, Yuu returns to school unsure how to respond. That’s when Yuu sees the beautiful student council president Nanami turn down a suitor with such maturity and finesse that Yuu is inspired to ask her for advice. But when the next person to confess to Yuu is the alluring Nanami herself, has Yuu’s shouj romance finally begun?
 • Bungo stray dogs 4
 • Sword art online 3: Phantom bullet
 • Sword art online 3: Mothers rosary
 • Goodnight Punpun 7 Het laatste deel van deze serie.
 • Master Keaton 12
 • Doctor Who Paper dolls Voor de creatievelingen onder ons die van verzamelen houden.
 • Death Note All in one edition. De gelegenheid om heel Death note eens te lezen.

Merchandise

 • Guardians of the galaxy Groot. Figuur voor o.a. op de ijskast. Magnetisch

Comics

 • Nick cave: Mercy on me Muzikant, dichter, schrijver, acteur: Nick Cave is het allemaal. In Nick Cave: Mercy on Me vertelt Reinhard Kleist op onnavolgbare wijze over het leven en werk van een van de grootste rocksterren ter wereld. In zijn expressieve stijl toont Kleist de ontwikkeling van Nick Cave vanaf zijn vroege jaren met Boys Next Door en The Birthday Party, via de Berlijnse punkscene in de jaren 80 tot de megaster die hij tegenwoordig is. Een graphic novel over muziek, liefde, waanzin en punk en wat het betekent om kunstenaar te zijn. Reinhard Kleist (Keulen, 1970) is een Duitse stripmaker en illustrator. Kleist is vooral bekend om zijn stripbiografie├źn van onder anderen bokser Harry Haft, Fidel Castro en Johnny Cash. Nick Cave is zelf nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van Nick Cave: Mercy on Me.
 • Moon knight 3: Birth and death
 • Scooby apocalypse 2 Escaping from the monster-filled Mall-Mart took a toll on Scooby and friends, so the gang heads to the local hospital. But when Velma runs away, the team goes on the hunt for her. Can they mend their past and face their future?
 • East of west 7: The final year of the apocalypse begins! Armies rage! Nations at War! A family fights to be reunited.
 • Captain America: Secret empire