Nieuwe titels, 13 september

13 sep 2017  ·

Ook deze week weer aantal leuke nieuwe strips.

Standaard

 • Suske en Wiske 341: Het Monamysterie Barabas onderzoekt in opdracht van het Louvre de Mona Lisa. Wanneer hij het figuur uit het schilderij tot leven wekt met zijn Teletransfor, blijkt het om een man te gaan. Die beweert dat hij  in 1911 model heeft gestaan voor de kopie en vlucht het labo uit. De Mona Lisa is een vervalsing! De politie denkt echter dat de prof liegt om zijn gezicht te redden nadat hij een kostbaar schilderij heeft vernield. Hij wordt gearresteerd en zijn reputatie staat op het spel. Er zit onze vrienden niets anders op dan in het verleden naar de échte Mona Lisa te gaan zoeken. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht, want de dief heeft een grote verrassing voor hen in petto
 • De Kiekeboes149: Zo zie je maar weer
 • De rode ridder 255: De heks en Merlijn
 • Urbanus 175: Het patatje van patat
 • Suske & Wiske classics 5: De koning drinkt Classics, de avonturen van Suske en Wiske zoals Willy Vandersteen ze vandaag zou uitgeven.
 • Suske & Wiske classics 7: De zwarte zwaan
 • Suske & Wiske classics 8:
 • Scheurkalender Suske en Wiske 2018

Marvel

 • Wolverine 9
 • Wolverine 10
 • Spiderman 10
 • Spiderman 11

Arboris

 • Pokereiland 5: Het begin
  De complete Elno 
  In zijn kenmerkende klarelijnstijl tekende Jan Vervoort tussen 1987 en 1995 drie lange verhalen van de avonturier Elno. Twee van de drie verhalen verschenen daarna in kleur, het derde werd naderhand in zwart-wit in boekvorm uitgegeven. Alle verhalen worden nu in één band heruitgegeven in de reeks “Klassiekers gebundeld”, uiteraard aangevuld met een uitgebreid dossier over Jan Vervoort en zijn werk.

Uitgeverij L

 • Ekho 6: Deep South sc en hc De populaire zangeres Soledad lanceert In New York een nieuwe plaat waarmee ze zich de woede van een presbyteriaanse splintergroep op de hals haalt. Ze zoekt bescherming bij haar agent, de aantrekkelijke Gratule, die besluit om Soledad te begeleiden tijdens haar tournee door New Orleans. En dat is niet zonder gevaar!
 • Agent 327 2: Dossier dozijn min twee sc en hc
 • De avonturen van hel 2: De Sibylle-codex Van zakkenrolster tot schattenjaagster! Hel probeert via uitzendbaantjes een nieuw leven te beginnen. Een televisiereportage over archeologische vondsten uit de Romeinse tijd zet haar op het spoor van de legendarische Sibylle-codex. Wie de drie Sibyllijnse boeken bezit en op de juiste manier weet te lezen, kan de toekomst voorspellen en de rijkste en machtigste persoon op aarde worden. Twee van de boeken zijn in handen van de misdadige archeologische organisatie Artemis van Jonkheer Palot van Plettenburg, alias Plot. Samen met Angelo’s nichtje Julia probeert Hel het derde deel van de Sibylle-codex te vinden en uit handen van Plot en Artemis te houden.

Sanoma

 • Donald Duck premium 8: Met vereende krachten

En ook nog in de aanbieding Fokke & Sukke weekkalender en wie wil deze nou niet missen de Familieplanner 2018