Nieuwe titels, 27 september

28 sep 2017  ·

 

Sanoma

 • Jan Jans en de kinderen 59
 • Donald Duck pocket 266: De draak met de twee koppen

editions Art & BD

 • Harry Dickson 13: De rode kamer Dit twaalfde avontuur van Harry Dickson begint in Cuba, midden jaren ’30. Op het uur dat de bloedhete dag overgaat in een zwoele avond, die wordt opgezweept door het dwingende ritme van de conga’s en de frenesie in de Rode Kamer, in het onopvallende bijgebouw van de Tropicana nachtclub. Mooi begin toch?

Microbe

 • Orbital 6: Verzet De oorlogsschepen van de Acheroden stijgen weer op en zaaien chaos en verwoesting. Caleb en Mezoke moeten opnieuw vluchten. Tegenover de haat van de Acheroden, de wraaklust van Kristina en de oncontroleerbare macht van de nevronoom Angus zijn de mens en de Sandjarr enkel op zichzelf aangewezen om kracht te vinden en in het verzet te gaan. Hoe blijf je in vrijheid als geweld de Confederatie teistert?

Daedalus

 • Elfen 12: De Koningin van de boselfen sc en hc

Arboris

 • Moses Rose 1: De ballade van fort Alamo sc en hc Nieuwe serie.Louis ‘Mozes’ Rose is de enige overlevende van de slachting bij Fort Alamo, maar wordt er juist daardoor van beschuldigd een deserteur te zijn ! Om te bewijzen dat die beschuldiging onterecht is, moet hij samenwerken met sheriff Millsaps die in de ruïnes van het fort verloren gegaan goud en documenten wil terugvinden. Voor het groepje betekent dat een reis van 900 km dwars door gebied waarin de Comanches op het oorlogspad zijn. Deze stripreeks bestaat uit drie delen. De tekst is van Patrick Cothias en Patrice Ordas (bekend van oa. De succesvolle reeks Hindenburg), de tekeningen worden verzorgd door Christelle Galland.
 • Jan van Haasteren: Van striptekenaar tot puzzelfenomeen Striptekenaar is een beroep dat op zich al tot de verbeelding spreekt. Maar een tijdloze “verbeelder” als Jan van Haasteren
  verstaat de kunst telkens weer te boeien en te verrassen, humor tot leven te wekken en blijvende herinneringen te schetsen. Dit boek bevat dan ook één grote verzameling jeugdsentiment. Voor wie vroeger thuis de PEP, de Sjors of de Eppo had. Voor wie de krant pakte en éérst de strips las. Voor de Toonder-adepten. En voor wie zijn vroegste leesplezier beleefde aan striphelden als Erik en Opa, Baron van Tast, Tinus Trotyl, Sjaak en Oom George en ga zo maar door.

Indruk

 • Tiago Solan 1: Staatslosgeld hc Van de Afghaanse valleien tot de Sahel maken gijzelingen oorlogsleiders en jihadistische emirs rijk. Tiago Solan, een veteraan eliteschutter, wordt aangeworven als huurling door de verleidelijke en doortastende Ophelia Conti. Deze jonge, rijke, Italiaanse weduwe vertrouwt hem een stoutmoedige opdracht toe: een losgeld van miljoenen euro voor gevaarlijke terroristen in het midden van de Libische woestijn in handen krijgen. Haar ware doel: zich wreken op de moordenaars van haar man … In nagedachtenis van een echtgenoot, in naam van een wapenbroeder hebben Ophelia en Tiago elk hun redenen om de begunstigden van deze lucratieve en bloederige business te laten boeten in deze geopolitieke thriller stikvol adrenaline.
 • Goden Schemering 5: Kriemhilde

Uitgeverij L

 • Suus en Sas 12: Zoo leuk Het nieuwste album van Gerard Leever, onze eigen Arnhemse stripheld.

Bries

 • Papa Zoglu: De wonderbaarlijke reis

RW uitgeverij

 • Fables 8 hc
 • Wonder Woman: De ware amazone