Nieuwe titels, 11 oktober

11 okt 2017  ·

 

Ook deze week weer veel nieuwe titels. Het stripleven is mooi šŸ™‚

Standaard

 • De Kampioenen 96: Pol en Doortje gaan scheiden
 • Urbanus Special
 • Ā De Kronieken van Amoras 2: De zaak KrimsonĀ Blijft een leuke serie om te lezen. De jonge Lambik en Krimson zijn beiden gestrand in Piscine-les-Bains waar de dorpelingen in het bestaan van de duivel geloven. Tijdens reparaties aan de waterleiding van het pension, doet Lambik een ontdekking die de loop van de geschiedenis zal veranderen. Maar ook het koffertje dat Suske en Wiske van Krimson hebben gestolen, bevat iets wereldschokkends. Barabas tracht te stoppen wat hij zelf ontketend heeft.

Lecturis

 • Pjotr Muller Boek voor Mo

Uitgeverij L

 • Storm 30: De beul van Torkien hc en scĀ  De wreedste beulen van Pandarve treffen elkaar voor een bloederige Battle in de vestingstad Torkien. Het toevalĀ Ā wil dat Storm, Roodhaar en Nomad buiten de stad vertoeven met het circus waar zij tijdelijk werk hebben gevonden. De executies in de stad trekken veel publiek en het circus besluit om verder te trekken, maar dan ontdekt Storm dat hun vrienden Kesmee en Rhem op de lijst staan om geĆ«xecuteerd te worden en wordt er in allerijl een ontsnappingsplan in elkaar gezet.
 • Ward 4: Stilte voor de storm Voor de familie Kessel loopt hun wereldreis uit op een ramp. De situatie voor Ward en de familie Kessel lijkt hopeloos tot ze tegen de romp van een enorm cruiseschip botsen. Aan boord van dit cruiseschip bevindt zich ook het kistje dat de piraten hebben gestolen. Ward ziet kans om het kistje te openen waar zich een puzzelstukje in bevind dat er wellicht voor kan zorgen dat iedereen weer terug kan keren naar zijn eigen wereldā€¦ maar wil iedereen wel terugkeren?
 • Agent 327: Hulde aan de jubilares hc Hulde aan de jubilaris is een felicitatie van 17 stripmakers met een bescheiden bijdrage van Martin Lodewijk. In dit album beleeft Agent 327 10 hilarische avonturen die verteld worden door de beste stripmakers uit Nederland en Vlaanderen. Het is een prachtig eerbetoon van de stripwereld aan Martin Lodewijks creatie Agent 327 en een album dat in geen enkele collectie mag ontbreken
 • Guardian 3: Ophelia
 • January Jones 9: HeroĆÆne voor Hanoi hc Met de plannen van een geheime Japanse basis in Mandsoerije op zak proberen January en Rik uit handen van het Japanse leger te blijven. Hun vlucht voert de twee avonturiers diep China in waar ze, geholpen door de communisten van Mao Zedong, besluiten verder in zuidelijke richting te reizen aangezien de gehele kuststreek gevaarlijk is vanwege de oorlog die inmiddels is uitgebroken tussen China en Japan. Aangekomen in Frans Indochina komen onze helden twee oude bekenden tegen. Een van de twee biedt hen uiteindelijk een uitweg uit AziĆ«, maar of dit gaat lukken is maar de vraag.
 • Trollen van Troy 22: De trollenschool hc
 • ElsjeĀ 4 : Groeistuipen

Xtra

 • Claire De Witt 3: De vader, de dochter en de duivel
 • Fred de HeijĀ : Roca Verde

Daedalus

 • Deepwater Prison 3: De vlucht 2027. De misdaad en de corruptie vieren hoogtij in de Verenigde Staten. Alle gevangenissen zijn overbevolkt. De Amerikaanse regering heeft een nieuw gevangenismodel ontwikkeld. De gevaarlijkste criminelen worden gevangen gehouden in een complex in een kloof op de bodem van de oceaan, in de buurt van Bermuda. Op een diepte van 900 meter is ontsnappen geen optie!Slot van de futuristische thriller uit de pen van Christophe Bec, eens te meer in beeld gebracht door Prometheus-tekenaar RaffaĆ«le.
 • Man van het jaar 9: De man die het communistisch manifest uitgaf
 • Sherlock Holmes Society 1: De affaire Keelodge
 • Zij schreven geschiedenis 4: Djenghis Khan hc Toen Djenghis Khan in 1227 stierf, had hij met zijn ruiters de machtigste rijken van zijn tijd op de knieĆ«n gedwongen – van China over het hele Midden-Oosten tot aan de grenzen van Europa. Hij was niet alleen de vader van de Mongoolse natie en een van de belangrijkste politieke leiders van de middeleeuwen, maar ook een geducht krijgsheer: zijn naam werd niet voor niets synoniem met bloedige veroveringen en absolute macht. Maar de meeste mensen kennen zijn echte levensverhaal niet … hoe het was toen hij nog gewoon TemĆ¼jin heette.
 • Yin en de draak 2: Gouden schubben
 • Zep: Mannen onder mekaar Nadat ze elkaar jaren uit het oog verloren hebben na hun oude rockband gesplit is, beslissen een aantal oude vrienden een reĆ¼nie te houden. Ze zoeken elkaar op, en halen verhalen op uit de oude doos. Sommige va deze verhalen halen diepe wonden open uit een lang vervlogen tijd. Zep, die zelf in rockbands speelt/speelde, brengt op een levendige manier het verhaal van een rockband die op het moment van een potentiĆ«le doorbraak uiteenvalt, en de gevolgen van die mislukking die jaren later nog nazinderen. One-shot van de hand van Zep, auteur van Happy Rock, Happy Girls, Happy Sex en Titeuf. Verhaal over de reĆ¼nie van een oude rockband, die vroeger gesplit is net op het moment van hun grote doorbraak
 • AndroĆÆden 1: Heropstanding sc
 • AndroĆÆden 2: Gelukkig hij die als Odysseus sc