Nieuwe titels, 27 oktober

27 okt 2017  ·

 

Voor het weekend nog de nieuwe titels van Dark Dragon en de luxe Asterix de race door de laars.

Les editions Albert Rene

 • Asterix 37 – en de Race door de Laars Luxe De Race door de Laars luxe editie is maar liefst 128 pagina’s dik, is gedrukt op dik kwaliteitspapier en groot formaat (26,8 x 37,2 cm), waardoor het tekenwerk van de illustrator optimaal tot zijn recht komt. Naast het volledige verhaal in kleur, is deze uitgave aangevuld met een 30 pagina tellend dossier vol feitjes over de totstandkoming van dit avontuur. Daarnaast bevat het boek nogmaals het verhaal in potlooduitvoering. Een harde kaft met een linnen rug maakt deze luxe editie helemaal af. Het is een prachtig cadeau voor jezelf of een ander.

Dark Dragon Books

 • Star wars filmboek 1: Star wars Rogue one Filmboek pakket met poster
 • Star wars Yoda 1: De geheimen oorlog van Yoda 1/2 Het is een periode van nieuwe hoop voor de rebellenalliantie. Maar het Galactische Keizerrijk is nog aan de macht en heeft zijn inspanningen verdubbeld om iedereen te elimineren die in opstand durft te komen. Het is de helden van de alliantie, piloot Luke Skywalker, prinses Leia en Han Solo, gelukt om een enorme Star Destroyer te stelen waarmee ze voorraden naar een bevriende planeet kunnen brengen. Maar hun succes heeft een prijs: Darth Vader zet een groep gevaarlijke Storm-troopers in, het Scar Squadron, om de rebellen te vernietigen. Luke, Leia en Han ontsnappen, maar de vernederde Storm-troopers zweren wraak. Ze richten zich op hun nieuwe gevangene, de rebellendroïde C-3PO. R2-D2 ontsnapt en gaat op zoek naar hulp tijdens een solo-missie en laat Luke gestrand achter in zijn X-wing. Tijdens zijn zoektocht naar R2-D2 duikt Luke weer in het dagboek van Ben Kenobi, waarin een verhaal staat uit het verleden van Meester Yoda.
 • Star wars Yoda 2: De geheimen oorlog van Yoda 2/2
 • Star wars jubileumeditie 1: A new hope + art print
 • Star Wars Jedi academie 2: De pasawan is terug
 • Assassin’s creed 1: Reflecties 1/2 In deze unieke serie geschreven door Ian Edginton met tekeningen van Valeria Favoccia worden de meest geliefde karakters van de game samengebracht! Leef mee met de nieuwe avonturen van Assassins-favorieten, zoals Edward Kenway en Altaïr, en de beroemde dakdraver uit de Renaissance, Ezio Auditore da Firenze! Zijn Animus-onderzoek leidt Tempelier-agent Otso Berg naar het Florence van de 15de eeuw en de herinneringen van de legendarische Ezio Auditore da Firenze. Bij een laatste ontmoeting met zijn goede vriend, Leonardo da Vinci, deelt de Assassin een dierbaar moment uit zijn verleden over een van de beroemdste onderwerpen van de Italiaanse kunstenaar. 2017: Otso Berg bevindt zich in zijn kantoor bij Abstergo Montreal. Een deel van zijn activiteiten voor Black Cross bestaan eruit dat hij zich de kennis en talenten van de Assassins eigen moet maken. Daarom verdiept hij zich in een aantal van de beroemdste leden van de Broederschap. Hij begint met het dossier van Ezio Auditore da Firenze.1519: Amboise, Frankrijk. Ezio is op bezoek bij de zieke, bedlegerige Leonardo da Vinci. Op verzoek van de kunstenaar vertelt Ezio hem hoe hij de legendarische ‘Mona Lisa’ – Lisa Gherardini ontmoette in 1504.
 • Assassin’s creed 2: Reflecties 2/2
 • Wraithborn 3: Renaissance In “Wraithborn” nemen een normaal meisje, dat boven-natuurlijke krachten heeft gekregen, en een jonge krijger, van wie de krachten zijn gestolen, het op tegen demonische wezens die een hedendaagse wereld teisteren. Er zijn demonen onder ons, geketend en onzichtbaar, maar immer worstelend om vaste voet te krijgen in de materiële wereld. Een geheime broederschap van krijgers bewaakt een oude kracht, de Wraithborn. Dit is het enige wapen dat de wezens in bedwang houdt. Valin is de jonge krijger die al vanaf zijn geboorte wordt opgeleid om de Wraithborn te erven en te bewaken. Maar door toeval – of verraad? – komt de kracht terecht bij het schoolmeisje Melanie. Samen moeten de verlegen, ongetrainde tiener en de trotse krijger zonder krachten een manier vinden om gebruik te maken van de Wraithborn en de mensheid te redden van een algehele monenonderdrukking.
 • In galop 2
 • Op de Barricades! 1:  De rode olifant Sc
 • Op de Barricades! 2: Mooi en rebels Sc