Nieuwe titels, 8 november

8 nov 2017  ·

 

Ook deze week weer veel leuke en nieuwe titels waaronder de nieuwste van Soul Food Comics

Uitgeverij De Leeuw

 • Garfield pocket 102: Garfield lacht het laatst
 • Garfield 41: Dubbel album

Syndikaat

 • Acception 1: Losers Het eerste album van een nieuw Arnhems striptalent, Coco Ouwerkerk is striptekenares en studeerde in 2016 af aan de HKU. Het meest kenmerkende aan haar werk is haar felle kleurgebruik, waardoor haar strips een toegankelijk karakter hebben. Ze heeft al een aantal publicaties op haar naam staan, publiceerde in het blad KOE en in het Japanse popcultuur magazine Aniway. Met dit album krijgt het grote publiek eindelijk de kans om kennis te maken met het werk van Coco. Acception speelt zich af op een scholengemeenschap en zit vol realistische tienerproblemen van nu.

Standaard

 • Suske en Wiske 342: De zwarte zwevers
 • Red Rider 2: Teufelsberg De strijd lijkt gestreden. B’Hal heeft bijna alle scherven in zijn bezit en is klaar om het Einde der Tijden in te luiden. Merlijn is de laatste verdedigingslinie tegen het kwade, maar zijn verslavingen weerhouden hem ervan het gevecht aan te gaan. Ook Red vlucht weg van het gevecht, uit angst dat het verleden zich zou kunnen herhalen.
 • De Kiekeboes: Snowbusiness

Soul Food Comics

 • Munch Hausen en Freud Herken ik in dit verhaal nu iets van Sigge zelf of toch niet? 🙂 In 1944 plukt de Britse geheime dienst een man in een luchtballon van het dak van Buckingham Palace. Hij beweert van de maan te komen. Klinkklare onzin natuurlijk, of..  Als hij toch de waarheid zou spreken, dan kan hij de Britten misschien helpen aan een wapen om de oorlog mee te winnen. Sigmund Freud wordt erbij gehaald om de waarheid boven water te krijgen. Dat valt nog niet mee, want de man houdt vol de waarheid te spreken, maar zijn levensgeschiedenis zit vol onwaarschijnlijke anekdotes. Het is voor Freud al snel duidelijk dat dit een latertje gaat worden.

Silvester

 • De verdwaalde kapitein 2
 • Cognac 2: Dood in de arena
 • Operatie overlord 5: De pointe du Hoc SC & HC Juni 1944, Port Weymouth, Engeland, enkele uren voor D-day. Majoor Lytle van het tweede rangers-bataillon wordt uit zijn functie ontheven. Hij weigert de aanval te leiden op de Pointe du Hoc, een hoogst strategische maar erg moeilijk inneembare positie tussen Utah Beach en Omaha Beach. Dit deel van onze reeks vertelt de inname van de Pointe du Hoc: een operatie met een hoge dodentol voor een karig resultaat. Al noemden de overlevenden hun missie succesvol, de plaats blijft vooral een oord van herinnering aan de ontelbare opgeofferde mensenlevens.
 • Angel Wings 4: Paradise Birds Ergens boven de Stille Oceaan, ten noorden van Nieuw-Guinea. Aan het stuur van een Grumman J2F-5 “Duck” zit Angela McCloud. Ze vliegt pin-up girl Betty Hutton, een aan amfetaminen verslaafd leeghoofd, van basis naar basis om de troepen te vermaken. Het oude zeevliegtuig wordt aangevallen door twee Japanse vliegtuigen, maar dankzij de tussenkomst van twee Corsairs, weet de “Duck” te ontsnappen. Ze keren terug naar het eiland Ulithi, een waar paradijs op aarde waar mariniers tot rust kunnen komen. Daar start Angela haar onderzoek naar de dood van haar zus.
 • Angel Wings 4: Paradise Birds Limited edition
 • Orion 2
 • Merlijn de profeet 3: Uther
 • Hemel in strijd 4: Operatie Torch
 • Wollodrin 7: Het vuur van Wffnir 1/2 Met dit verhaal wordt het Wollodrïn-universum uitgebreid met een initiatievertelling, die toont dat de jeugd van een Ork in niets verschilt van die van een mensenkind. Iedere lente worden jonge Ork-krijgers voor hun vorming op krijgstocht gestuurd tegen de naburige clans. Een van hen is Winhbor, wiens nachten worden geteisterd door een verwoestende draak. En overdag wordt hij gekweld door zijn zus Wïnhart. Ze wordt aangeduid om hen te vergezellen, maar weet niet dat Wïnhbor en zijn vrienden een plan smeden dat hun allen in een vloedgolf van tranen en verderf zal storten
 • Rimpels Paco Roca Nu weer leverbaar. Paco Roca heeft voor Rimpels onderzoek gedaan naar het dagelijks leven in een verzorgingshuis – of bejaardenhuis. De bewoners dwalen door de gangen en door hun herinneringen. Een ontroerend verhaal over oud zijn. Rimpels heeft in Spanje en Italie al meerdere prijzen gewonnen

Sanoma

 • Donald Duck de spannendste avonturen 14

Scratch books

 • Bible of filth: Robert Crumb