Nieuwe titels 1 december

1 dec 2017  ·

 

Met zoveel nieuwe titels, ook volgende week komt er nog het nodige uit, moeten we wel extra open.

Silvester Strips

  • Blue Adventures: Artbook Autodidact Nicolas Malfin wist met zijn uitzonderlijke tekentalent al vroeg de aandacht van uitgevers te trekken. Hij mocht zijn kunsten toepassen op Golden City, destijds een nieuwe reeks. Al vanaf het begin is er succes. Wat Nicolas leidt is de drang van avontuur die zijn jeugd heeft gekenmerkt. Blue Adventures onthult de breedte van zijn talent op de serie die hem bekend maakte bij het grote publiek. Ook ander werk en illustraties komen ruimschots aan bod in dit 96 pagina’s dikke boekwerk. Geniet van het werk van Nicolas Malfin, tekenaar van Golden City!
  • Prins Valiant 29: Jaargang 1965
  • Hauteville House 13: De orde van de Obsidiaan 1865. Zelda, Gavroche, de archeoloog Désiré en officier Spillett sluiten een verbond met een Mexicaanse bandiet om licht te laten schijnen over de mysterieuze “Orde van de Obsidiaan”. Dat is een geheime broederschap die in oude tijden is gecreëerd om de grote teleportatiepoorten te bewaken. Maar dat is buiten agent Cooper gerekend, een geduchte moordenaar en lid van de Orde. Hij wordt al gauw achter hen aangestuurd.
  • Arctica 9: Zwart commando  helden komen eindelijk in contact met de buitenaardsen. Allerlei onthullingen volgen. Evenals een wederopstanding in dit nieuwe, talentvol door Daniel Pecqueur geschreven, deel! Buitenaardsen eisen dat ze een stuk land toegewezen krijgen, waar ze zich kunnen vestigen. In een buitengewone vergadering in Sydney, besluiten de leden van de G20 dat te accepteren om een gewapend conflict met hen te voorkomen. Maar in welk land zullen de buitenaardsen zich mogen vestigen? Welke natie zal accepteren een deel van zijn grondgebied aan hen af te staan?
  • De avonturen van Betsy 2: Het zilveren spook Fritz Schlumpf is volop aan het onderhandelen over de overname van een champagnemerk met de naam. Schlumpfs! In het overnamedossier dat de notaris hem heeft gestuurd vindt hij een foto van een Rolls Royce Silver Ghost. Als fervent liefhebber van oude auto’s wil hij die absoluut proberen te bemachtigen voor zijn collectie.Betsy is de geknipte persoon om naar deze wagen op zoek te gaan. Doortastend als ze is trekt de jongedame meteen op pad, ondanks de karige aanwijzingen waarover ze beschikt. Op haar zoektocht door de Champagnestreek, zogenaamd als Schlumpfs assistente, vindt ze algauw een spoor dat haar naar Troyes leidt. Maar is zij de enige die op zoek is naar dit Zilveren Spook? Betsy is een nieuwsgierige en onbevreesde jonge vrouw. Voor haar is er, uitgedaagd door haar nicht Margot (De autoreportages van Margot), niets leuker dan zich hals over kop te storten op het achterhalen van de geschiedenis van een auto, waar een merkwaardig geheim aan lijkt te kleven.
  • Golden City 12: Stadsguerrilla Terwijl de wereld gebukt gaat onder terreurdaden en guerrillaoorlogen, spoort Banks de dader van de aanslag op Golden City op. Maar is er wel één verantwoordelijke voor de ondergang van Golden City? De gevaarlijke speurtocht van Banks leidt naar Las Vegas. Daar stuit hij op de beruchte maffiabendes van het gokwezen in Nevada.