Nieuwe titels 20 januari

20 jan 2018  ·

 

Zojuist is Joost van Stribbel langs geweest met de nieuwe Saga titels.

Saga

  • De Dominee 2: Mensenjacht 1885. Premiejager Angus Whitecross is een ware legende van het wilde westen. Waarom keert deze meedogenloze en gekwelde moordenaar dan plots terug naar het stadje in Nevada waar hij het levenslicht zag? Waarom drijft wraak deze moordenaar die beter gekend is onder de naam “de dominee”? Slot van het westerntweeluik.
  • Liefdesmonument: Oorlogshond Diep in zijn loopgraaf doorstaat Camille betrekkelijk goed de omstandigheden. Door de oorlog kon hij ontsnappen aan grote problemen die hij voor de oorlog had toen hij nog beeldhouwer was. Net wanneer hij klaar is met het graveren van een vrouwenlichaam op een granaat, wordt hij bedolven onder aarde na de inslag van een obus. Een hond vindt hem terug. Hij wordt opgenomen in een ziekenhuis waar hij voornamelijk omgaat met Bounty, zijn redder die hem niet meer verlaat. Wanneer hij aan de beterhand is, wordt Camille naar een africhtingsschool voor loopgraafhonden gestuurd. Daar blijkt hij uit te blinken in deze discipline. Na het ingaan van de wapenstilstand, worden mensen en honden gedemobiliseerd. Camille is ongerust. In het bijzijn van enkele dieren trekt hij naar Nantes om naar zijn kunstenaarsatelier terug te keren. Maar zijn verleden achtervolgt hem en anderen zijn hem niet vergeten.Gebaseerd op historische gegevens. Van dezelfde scenarist als De Post- & Liefdebezorger en De Soldaat en de Negerin.
  • Stille woorden 2: De herderin en de boef Als gevolg van een politie-inval tijdens een clandestiene filmvertoning werd Anatole gevangengenomen. De jonge, grote, klungelende CĂ©lestin ontdekt daarop dat zijn mentor hem heeft voorgelogen en het doofstomme meisje Constance regelmatig opvoerde in zijn naaktfilms. Hij stelt de jonge vrouw daarom voor om een waardiger film met haar te draaien. Met de hulp van Marcel leert hij in het geheim zijn eerste film te regisseren door ’s nachts de lege studio te gebruiken en een beroep te doen op nieuwe vrienden en de uitbaatster van een bordeel. Maar Anatole lijkt in de gevangenis tot alles bereid om het project te dwarsbomen.Slot van het meeslepende tweeluik!
  • Chick Bill integraal 2
  • Boes 7
  • Sloeber 1:De geheimzinnige baard Enkele jaren nadat Jeff Broeckx Dag en Heidi schiep, verscheen in 1973 het eerste avontuur van Sloeber in Zonneland, aanvankelijk op scenario van zijn fantasierijke moeder die voor de jonge Broeckx al de reeks Dag en Heidi schreef. Het laatste avontuur van Sloeber verscheen in 1986. De jongen Sloeber beleeft heel wat spannende avonturen, solo of met zijn beste vrienden. Net als Dag en Heidi verschijnt ook Sloeber opnieuw bij Saga Uitgaven.
  • De erectie 1 SC