Nieuwe titels, 25 januari

25 jan 2018  ·

 

Silvester Strips

  • Detectives 1: Het gelaarsde monster 1918. In de nasleep van de oorlog  geniet iedereen in het dorpje Sweet Cove van de zoetheid van het leven. Ah, Sweet Cove  goed onderhouden tuintjes, theepartijtjes geurend naar het zoete aroma van warme taart. En net hier zal een mysterieuze gelaarsde moordenaar toeslaan. De gedroomde kans voor een gepensioneerde lerares om haar favoriete bezigheid weer op te pikken: mensen ondervragen.
  • Pinokkio Pinokkio, de houten pop die is voortgekomen uit de handen van houtbewerker Geppetto, is een erg stoute zoon, die zijn vader in de gevangenis heeft doen belanden en nu vergiffenis moet zoeken. Zo begint de geschiedenis van de pop die een echte jongen wil worden. Pinokkio is een tijdloos verhaal vol contrasten en een mix van wreedheid, humor en poëzie, waarin universele thema’s aan bod komen, zoals afkomst en omgaan met anders zijn. Pinokkio is een getrouwe stripvertelling naar het werk van Carlo Collodi.
  • Star Wars 2: Sterrenwaas
  • Er was eens een mens 2: De vikingen
  • Crazy Cavia’s Ze zijn koddig en ze houden ervan te knabbelen, te slapen, grappige geluidjes te maken, te knabbelen en nog meer te slapen. Het zijn de … cavia’s! Dit stripverhaal gaat alles wat we over deze schattige knaagdieren geleerd hebben overhoophalen. Die beesten zijn namelijk helemaal crazy! Cesar, het grijze caviaatje, verruilt het platteland voor het caviaverblijf van Enzo en Sarah. Zijn nieuwe harige makkers zijn erg vreemd. De ene slaapt, de andere moppert en de derde is gek op elektriciteitsdraden. Cesar denkt maar aan één ding: ontsnappen! Ondertussen kunnen ze in dit kleine wereldje best leren samenleven, ondanks hun totaal verschillende karakters.Een humoristisch avontuur van de auteurs van Te paard!
  • Legendariërs 10: Het teken van het lot
  • Te paard! 3: Wat een lef