Nieuwe titels, 14 februari

14 feb 2018  ·

 

Sanoma

 • Donald Duck pocket 271: Spelen in de sneeuw

Uitgeverij L

 • Morea 8: Het ultimatum van de engelen De onsterfelijke Moréa wordt niet alleen door haar eigen mensen buitenspel gezet, maar moet ook beantwoorden aan het ultimatum van haar aartsvijand Immaros. En als dat nu alles was. Een futuristische Largo Winch met een vleugje highlander.
 • Lanfeust Odyssey 9: De onnozele strateeg Een nieuw avontuur in de spectaculaire cyclus rond de held Lanfeust. Een nieuwe oorlog met Lilth moet worden voorkomen voordat ze opnieuw tot krachten komt. Lanfeust wil zijn metgezellen verzamelen en Lilth zo snel mogelijk terugvinden, maar de godin is dichterbij dan hij denkt.

RW uitgeverij

 • Sandman deluxe boek 6
 • Batman Europa deluxe

Toonder Studio’s

 • De geschiedenis van de Toonder studio’s  5: Zuivering

Indruk

 • Caroline Baldwin 17: Nacro Tango Sinds haar eerste optreden in 1996 in de pagina’s van het maandblad (Wordt Vervolgd) heeft Caroline Baldwin al een hele weg afgelegd. Met reeds 16 albums, vertaald in meerdere talen, waaronder het Duits, Italiaans, Spaans en Portugees, zijn de boeiende avonturen van deze knappe detective die André Taymans bedacht, een klassieker binnen het genre geworden.
 • De Katamarom 47: De capriolen van cupido

Arboris

 • Jerry spring 2: Naar noord en zuid Vanaf 1954 wordt in Robbedoes de strip Jerry Spring gepubliceerd, die stripmaker Jijé altijd als zijn favoriet heeft beschouwd. Jijé verwerkt hierin de ideeën die hij tijdens zijn verblijf in Mexico en het zuiden van de Verenigde Staten heeft opgedaan en zal met Jerry Spring een trend zetten die later door tekenaars als Giraud en vele anderen zal worden nagevolgd. Jijé, de man die ondermeer de leermeester is geweest van Franquin, Morris, Will, Giraud en Mézières, was van mening dat de inkleuringen van de pagina’s afbreuk deden aan het resultaat en wist te bereiken dat Dupuis in 1974/1975 vier albums in zwartwit uitgaf, maar pas met deze integrale uitgave zullen alle door Jijé getekende verhalen worden uitgebracht in de vorm waar de tekenaar de voorkeur aan gaf, afgedrukt in zwartwit op daarbij passend crèmekleurig papier. Elk deel is voorzien van een uitgebreid dossier in kleuren over de strip en de auteur, en ook de omslagen en andere illustraties in kleur en zwart-wit die Jijé van Jerry Spring gemaakt heeft zullen niet ontbreken. In dit boek zijn de volgende drie verhalen van de reeks opgenomen: “Wapensmokkel”, “Indianen op het oorlogspad” en “Het pad naar het hoge noorden”.

Sherpa

 • Moebius 3: De man van de Ciguri
 • Moebius 4: Arzach