Nieuwe titels 14 maart

14 mrt 2018  ·

 

Het is weer mooi weer om naar de Noorman te komen.

Standaard

 • Urbanus 178: De vrolijke paastragedie
 • FC de Kampioenen 98: Boma burgemeester
 • Suske en Wiske 343: SOS Snowbell Op een mooie dag vliegt er een gans tegen het keukenvenster van Sidonia. Het blijkt haar neef John te zijn! Hij smeekt zijn vrienden met hem mee te gaan naar zijn dorp in Alaska. Het toverboek van zijn lieftallig vrouwtje Snowbell is na vele jaren opnieuw actief geworden en heeft Snowbell in zijn macht: ze wordt gedwongen de mensen in hun dorp om te toveren in dieren. Suske en Wiske en hun vrienden vertrekken meteen naar Alaska om Snowbell uit de klauwen van het toverboek te redden en de betoveringen ongedaan te maken. Maar dan zijn ze verplicht het te vernietigen en dat blijkt een onmogelijke taak.

Lion

 • Sandman deluxe 7

Sherpa

 • Andreas: Afdwalingen Een kwart eeuw na Reizigers tekent Andreas een tweede bundel korte verhalen op scenario’s van bekende en minder bekende auteurs. Voor ieder verhaal kiest hij een andere stijl. Scenario’s van Dieter, Mazan, Isabelle Cochet, Jean-Luc Cornette, Hyuna, Achim Raven.

Anspach

 • Glimlach 58: Atomium 60 jaar Blake en Mortimer stijl, spionage en de koude oorlog. Met o.a. een mooi dossier over het atomium.

Sanoma

 • Donald Duck pocket 272: De kostbare koelkast

Silvester Strips

 • Detectives 1: Miss Crumble SC 1918. In de nasleep van de oorlog geniet iedereen in het dorpje Sweet Cove van de zoetheid van het leven. Ah, Sweet Cove goed onderhouden tuintjes, theepartijtjes geurend naar het zoete aroma van warme taart. En net hier zal een mysterieuze gelaarsde moordenaar toeslaan. De gedroomde kans voor een gepensioneerde lerares om haar favoriete bezigheid weer op te pikken: mensen ondervragen
 • Merlijn de profeet 4: De ziel van de wereld Stilaan tekenen de machtspelletjes zich af. Enerzijds Vortigern, moordenaar van opperkoning Constant en andere oorlogsleiders, en anderzijds Uther Pendragon, broer van Constant en zoon van Constantijn. Het lot van Groot-Brittannië zou heel anders kunnen zijn al naargelang degene die regeert! Intussen worden de banden tussen Merlijn, Viviane, de jonge Lancelot en Bedwyr nauwer. De drama’s spinnen zich uit alsof een onzichtbare hand, die van de ziel van wereld, ze in een richting drijft en ze slechts van een enkele waarheid  verzekert: binnenkort wordt een koning geboren!
 • Zeven: Zeven schipbreukelingen De bewoners van een klein en afgelegen eilandje zien hun leven verstoord worden wanneer de jonge Aran aankomt. De nieuwkomer sluit wel snel vriendschap met zes andere kinderen, maar zaait niettemin problemen en onenigheid wanneer hij het doel van zijn komst uitlegt: hij is er om de vuurtoren te doven. Maar de enige regel van het eiland is net dat de vuurtoren nooit of nimmer mag uitgaan.
 • Orde Drakenridders 20: Geboorten van een rijk