Nieuwe titels 20 maart

20 mrt 2018  ·

 

Uitgeverij L

 • Douwe Dabbert 15: Op het spoor van kwade zaken
 • Dead Life 1: Schemering Dead life is een intrigerende cross-over tussen horror en middeleeuwse alchemie. Een zombiestrip in drie delen.
 • Snippers 9: De eindstreep De laatste Snippers van Aimee de Jong
 • Dating for geeks 7: Time out
 • Elsje 14: Drakendochter
 • 40 hours 4: Liefste collega
 • Agent 327 13: Het pad van de schildpad (herdruk)

Daedalus

 • Medici’s 1: Van modder tot marmer SC
 • Sint – Bartholomeus 1: Sauvettere Historische weergave van de Godsdienstoorlogen die Frankrijk verscheuren in de 16de eeuw, van de hand van meester Stalner.Er komt een moment waarop de vraag waarom in gods naam te doden zich niet meer stelt. We doden, we bidden we herbeginnen. De godsdienstoorlogen vreten Frankrijk volledig op. Het fanatisme vestigt zich geduldig, ongecontroleerd, verwoestend, blind. In 1562 gaat Elie de Sauveterre, een jonge protestant, bij het leger van de prins van Condé om zijn broer en zuster terug te vinden die door de papisten werden ontvoerd. Van de eerste schermutselingen tot de ultieme ontketening van Sint-Bartholomeüs, meegesleurd door deze vloedgolf van fanatiek geweld, zal hij, net als de andere, in weerwil van zichzelf de held zijn van dat verhaal.
 • Terug naar Belzagor 1 Dit verhaal is een bewerking van een meesterwerk uit de Amerikaanse science-fiction traditie : “Downward to the Earth”, van gerenommeerd auteur Robert Silverberg. Laura Zuccheri slaagt er opnieuw in om, na De glazen degens, iedereen te verbazen met haar rijke verbeeldingskracht en de manier waarop ze het universum van Silverberg tot leven laat komen. Sinds de Holman-Aarde werd gekoloniseerd, werd de oude naam in ere hersteld : Belzagor. Dit aards paradijs wordt sinds oudsher bewoond door twee intelligente soorten wezens, de Nildoror en de Sulidoror, die hun geheimen nog nooit hebben prijsgegeven. Een groep wetenschappers trekt er op uit om clandestien in het Land van de Mist deel te nemen aan een oeroud ritueel: dat van de wedergeboorte, waarover de wildste verhalen de ronde doen.
 • De vier van Bakerstreet 3: De nachtegaal van Stepney SC
 • Onder een loden hemel 2: De laatste crash Historisch luchtvaart-tweeluik van de auteurs van De Wet van de Kanun. In het naoorlogse Buenos Aires probeert ondernemer Jean Vatine zijn project voor een jachtvliegtuig te slijten bij de Argentijnse regering. Zijn ontmoeting met een kennis van Eva Perón opent de deuren van de ministeries. Met enkele vertrouwelingen en vergezeld door zijn zoon, Paul, kan Jean de constructie van een prototype beginnen. Voor Vatine is er geen wolkje aan de hemel. Maar het Argentinië van 1945 is een slangennest waar oud-nazi’s, Amerikaanse spionnen, avonturiers, dictators en femmes fatales een explosieve cocktail vormen.
 • Frontlinies 5: Bir Hakeim (mei 1942)