Nieuwe titels 24 maart

24 mrt 2018  ·

 

Speciaal voor het weekend de nieuwste Saga titels. Abonneer je nu op de nieuwsbrief van de Noorman en je blijft op de hoogte van alle nieuwe titels enz. Klik hier

Saga

  • Chick Bill 3 integraal Tibet had drie idolen: Gary Cooper, Laurel en Hardy. Uit deze ongewone combinatie vloeiden via zijn potlood cowboy Chick Bill, de sluwe en ondeugende indiaan Kleine Poedel, de opvliegende sheriff van Wood City Dog Bull en zijn adjudant Kid Ordinn wiens “Kidordinneries” zo bekend raakten dat het woord in het woordenboek verdient opgenomen te worden. Sinds 1953 vertelde Tibet, die sneller tekende dan zijn schaduw, hun avonturen in zeventig albums. De in Marseille geboren Brusselaar gaf hierin zijn persoonlijke visie op de Far West. Dit album bundelt de avonturen Kop tegen de Muur, Alarm te Marraccas, Sheriff Te Koop en De Schat van de Groene Boeddha.
  • De macht der onschuldigen cyclus 2: Hier is de Hel 3. Vier Miljoen Stemmen
  • Jack Cool 1: Enkele dagen voor jezus grijstus La Honda, Californië, 1966. Hij verscheen als een spook in de “Merry Pranksters”-gemeenschap van Ken Kesey. Omdat hij smerig en mager was, noemden ze hem Jezus Grijstus. Hij zal de aftandse bus van de Pranksters herstellen en hen meenemen op een ongelofelijke reis. San Francisco, enkele maanden later. Jayne Mansfield, actrice en grote priesteres van de kerk van Satan die wordt geleid door Anton LaVey, huurt detective Jack Cool in om haar oudste dochter terug te vinden. Het onderzoek leidt hem naar de psychedelische bus.
  • Marcel Pagnol: Tijd voor geheimen Marcel Pagnol groeit verder op en neemt afstand van het gezinsleven. Er is de terugkeer naar school, die zijn oude school zo klein doet lijken en die in zijn ogen aan paternalistisch aanzien verliest. Er zijn de leraars, de schoolvriendjes en nieuwe studievakken. Er zijn kindergeheimen, geheimen van grote mensen, kleine geheimen van jagers en van petanquespelers. En er zijn nog ondoor-grondelijke problemen uit de volwassen wereld waarover men slechts onder vier ogen spreekt: liefde, seks, de toekomst. Derde stripbewerking van Marcel Pagnols vierdelige, autobiografische jeugdherinneringen, fantastisch in beeld gebracht door Morgann Tanco.
  • Vaarwel wrede wereld Verrassend en vlot verteld one-shot over een gezamenlijke zelfdodingspoging die maar niet wil lukken.
    Dankzij een anonieme ontmoeting op internet spreken drie mannen en een vrouw af bij zonsopgang op het plein van een grote stad. Zonder namen of voornamen uit te wisselen, stappen ze in een wagen, gooien hun smartphones weg en verlaten ze de stad. De werkwijze voor hun samen afgesproken, noodlottige project lijkt goed uit de startblokken te schieten: de plaats, de sfeer, de laatste woorden. Kortom, alleen nog. Maar niets verloopt zoals voorzien. Alleen leven valt niet altijd mee, er samen een einde aan maken, is allesbehalve eenvoudig en kan enkele verrassingen opleveren.
  • Boes 8