Nieuwe titels 30 maart

30 mrt 2018  ·

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe titels en speciale uitgaven? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Silvester Strips

 • Op tijdreis door de schilderkunst 1: van Lascaux tot Vermeer Een meisje ontdekt samen met haar guitige kat de grotten van Lascaux, de vliegende machines en de Mona Lisa van Leonardo da Vinci, de Sixtijnse kapel van Michelangelo, het konijn van Dürer en de Meniñas van Velazquez. Verder kruisen ze ook nog het pad van Bruegel, Rubens, El Greco, Rembrandt en Vermeer. Op reis door de schilderkunst is een betoverend tweeluik, magistraal in beeld gebracht door Gradimir Smudja (Vincent en Van Gogh).Gradimir Smudja tekende deze reis door de kunstgeschiedenis op scenario van zijn dochter Ivana!
 • Gung Ho Limited Box In een nabije toekomst heeft de ”witte plaag” de mensheid bijna helemaal uitgeroeid, en de beschaving is alleen nog maar een mooie herinnering. Heel Europa is een gevarenzone geworden, waar je alleen kunt overleven binnen steden of ommuurde dorpen.Deze box-set bevat:
  – Hardcover boek 1, 2, 3 (speciale cover + rugtekening)
  – 24 Pagina’s dossier per deel
  – 4x A4-formaat ex-librissen, waarvan 1 gesigneerd door de auteur
  – Limited Edition verzamelcassette voor 5 delen
  – Oplage 444 exemplaren, genummerd