Nieuwe titels 16 mei

16 mei 2018  ·

 

Als zowel de website als de e-mail er uit ligt is dat niet fijn. Maar gelukkig zijn de Noormannen getraind om koelbloedig te blijven in de meest dramatische omstandigheden.¬† ūüôā Maar nu ook goed nieuws Agent 327 gaat integraal. In 8 delen worden alle verhalen chronologisch uitgebracht elk deel met een uitgebreid dossier. De prijs per deel is ‚ā¨ 29,95 wil je je hiervoor voor inschrijven? Laat het de Noorman dan deze week nog weten.

Sanoma

 • Donald Duck pocket 274:¬†Het beeld van de Baron
 • Donald Duck dubbelpocket 63: Centen voor superhelden

Editions Art & BD

 • Harry Dickson 13:¬†Het goud van Malacca¬†

De bezige bij

 • Toonder 29:¬†Zoals mijn goede vader zei
 • Toonder 11:¬†Een misselijke gedoe
 • Toonder 19:¬†Bedenk eens wat; Tom Poes

Indruk

 • Pinati United:¬†Wereldkampioen
 • Chateaux Bordeaux 8:¬†De handelaar¬† Terwijl haar restaurantproject lopende is, krijgt Alexandra met een crisissituatie te maken: de plukkers, die ze heeft aangeworven, zijn ontevreden over de werkomstandigheden en gaan in staking, wat catastrofaal kan zijn voor de oogst. En aangezien een ongeluk nooit alleen komt, verneemt Alexandra dat de wijn waarmee ze op het eiland van haar grootvader experimenteert, riskeert geen AOC te krijgen. De wijn staat centraal in dit grote, famiale fresco dat ons naar de schitterende wijngaarden van de M√©doc brengt.
 • Zang der runen 1:¬†De eerste huid¬†Eva Sundstr√∂m. Inspecteur bij de criminele politie van Stockholm. 34 Jaar. Eva bracht haar hele leven in de Zweedse hoofdstad door. Buitengewone smeris. Een stadsvrijgezel die enkel bij haar beroep zweert.¬†Jose f W√∂rg. Zweeds archeoloog. 50 Jaar. Weduwnaar. Specialist van de Viking beschaving, haar mythologie en runen. Een man afkomstig uit het noorden van Zweden, uit die afgelegen gebieden waar het geloof in geesten en magie nog deel uitmaakt van het dagelijkse leven voor een hoop mensen.¬†Eva Sundstr√∂m en Josef W√∂rg gaan moeten samenwerken. Want aan onze zijde leven wezens waarvan iedereen denkt dat ze tot de legenden behoren. Heel echt. Even discreet als gevaarlijk.

Nijgh & Van Ditmar

 • Blokken de mislukking van een heilstaat

Oogachtend

 • Doorsnee Phaedra kijkt in de spiegel en wil iets anders zien dan wat ze ziet. Daarenboven is ze de vooroordelen van de mensen meer dan beu. Ze neemt een ingrijpende beslissing om tot een normaal leven te komen: een maagverkleining. Van de onzekere aanloop naar de operatie tot de reacties van haar vrienden nadien: in deze openhartige graphic novel vertelt Phaedra hoe haar gewicht haar relatie met eten heeft verziekt, en hoe ze tot het radicale besluit kwam om haar leven grondig een andere richting op te sturen

Jessecartoons

 • De rechter is jarig luxe uitvoering met prent

Scratch

 • Heinz Z¬†Het langverwachte laatste deel van de volledige, speciaal voor deze reeks ingekleurde, stroken van Nederlands favoriete stripkat. Wederom met een rijkgevuld dossier vol weetjes en extra’s over Heinz, Frits, Jodocus, Augustus, Kapitein Smurf, Jan, Jaap, Windig en De Jong.

Arboris

 • tanguy & Laverdure Classic 2:¬†Het vliegtuig dat zijn piloten vermoordden SC en HC Tanguy en Laverdure zijn weer helemaal terug! Naast twee delen per jaar van De Complete Tanguy en Laverdure, met verzorgde heruitgaven van de oudere verhalen en uitgebreide dossiers, verschijnen er tegenwoordig ook weer regelmatig nieuwe avonturen van de bekende Franse jetpiloten! “Het vliegtuig dat zijn piloten vermoordde” is deel 2 in de nevenreeks Tanguy en Laverdure Classic en bevat het vervolg en slot van de stripbewerking van een in de zeventiger jaren door Jean-Michel Charlier geschreven roman over een aantal testpiloten uit diverse landen, die de nieuwe Mirage F1 moeten uittesten terwijl er een saboteur in hun midden verkeert! De tekstbewerking is van Patrice Buendia, die ervoor heeft gezorgd dat enkele door Charlier in zijn roman wegens ruimtegebrek opengelaten losse eindjes netjes worden afgerond, terwijl Matthieu Durand met zijn op Albert Uderzo (de bedenker van de strip) ge√Įnspireerde stijl het niveau van zijn beroemde voorganger weet te evenaren!
 • Moses Rose 2:¬†Het geheugen van de ruines¬†Louis “Moses” Rose is een van de weinige overlevenden van de slachting bij Fort Alamo, maar wordt er juist daardoor van beschuldigd een deserteur te zijn. Om te bewijzen dat die beschuldiging onterecht is en af te komen van de spoken die hem elke nacht in zijn slaap kwellen, gaat hij vanuit New Orleans terug naar Texas, samen met sheriff Millsaps die in de ru√Įnes van het fort de achtergebleven eigendomspapieren van een goudmijn hoopt terug te vinden, die hij ge√ęrfd heeft. De reis wordt gefinancierd door Mary-Mae Cloud, die ook van de partij is. Op hun tocht worden ze achtervolgd door leden van de Italiaanse Masseriaclan, die eerst de Comanches tegen hen opstoken en daarna zelf proberen de groep uit de weg te ruimen, omdat ze het hebben voorzien op het imperium van mevrouw Cloud
 • Tomoe 1:¬†De watergodin¬†Japan 1461. Als ze 12 jaar oud is, moet Tetsa zonder iets te kunnen doen toekijken hoe het vissersdorpje waar ze woont verwoest wordt. De piraat Yoshinaka slacht haar familie af en neemt haar mee. Twee eeuwen geleden is een van de voorvaders van Yoshinaka met zijn minnares Tomo√© ‚Äď waar Tetsa van afstamt – legendarisch geworden door de hoofdstad Kyoto te veroveren. De piraat wil Tetsa opvoeden tot een geducht strijder, waarna hij met haar wil trouwen om zo het mythische paar van vroeger weer tot leven te brengen en door te gaan met de veroveringen.

DC Comics

 • Wonder Woman: Jaar 1