Nieuwe titels 21 juni

21 jun 2018  ·

 

De oplettende lezer had het vast al gemerkt maar er zijn deze week 4 nieuwe titels van Zidrou binnen gekomen. Ook Rik Ringers wie kent hem niet is van Zidrou, de Noorman heeft hem met plezier gelezen. Voor ieder die nog moeite had met kiezen nu ook binnen de nieuwe titels van Silvester.

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe titels en bijzondere uitgaven? Meld je dan hier aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van de Noorman

Silvester Strips

  • Pinokkio SC
  • Gung ho 3: Sexy beast Het heeft even geduurd maar nu is ie er dan. In een nabije toekomst heeft de “witte plaag” de mensheid bijna helemaal uitgeroeid, en de beschaving is alleen nog maar een mooie herinnering. Heel Europa is een gevarenzone geworden, waar je alleen kunt overleven binnen steden of ommuurde dorpen. De regels zijn daarom essentieel. Dat weet zelfs een kind. Totdat hij puber wordt. Gung Ho is een vijfdelige, prijs winnende reeks over een post-apocalyptische toekomst waarin jongeren zich staande proberen te houden!
  • Moordenaar op maat 1: Jugendstil SC “Mijn doel wordt bereikt. Ik zal hebben bijgedragen tot de creatie van een schurk, een publieke vijand voor deze hatelijke samenleving die ons allen uitbuit.” – H.K. Huysmans.Wenen, 1900. Twee rijke, cynische pierewaaiers kijken met meedogenloze blik naar het artistieke milieu van de Wiener Secession, die een omwenteling in de kunst wil veroorzaken. Na een avondje zwaar drinken nemen ze zich voor een arme jongeman om te vormen tot een publieke vijand, en hem volledig te kneden naar hun wil, als een soort levend kunstwerk. Ze kiezen een toevallige voorbijganger uit: de jonge Victor. In hun gezelschep zal de jongeman de onvermoede geneugten ontdekken van het meest prestigieuze bordeel van de stad. Hij maakt kennis met een wereld vol luxe en wellust. Een wereld die wordt bewoond door de wondermooie Mathilde. Een wereld die de zijne niet is. Welke prijs zal hij betalen voor het najagen van deze droom?
  • Detectives 2: Richard Monroe SC
  • Cognac 3: Het kerkhof van de druivenoogstmachines SC Bij deze ontknoping van het onderzoek van Anna-Fanély Simon naar de  tragische dood van haar jeugdvriendin kom je er samen met haar achter dat de waarde van sommige cognacs tot de vreselijkste daden kan leiden. De reportage over cognac waarvoor Anna naar Charente ging, had een mooi moment moeten zijn om de plek van haar kindertijd te bezoeken. Maar de verdachte dood van een vriendin zet haar aan tot een eigen onderzoek dat het officiële politierapport ondermijnt. Beetje bij beetje komt er een andere waarheid boven water, maar haar vasthoudendheid en roekeloosheid brengen ondertussen ook haar leven in gevaar
  • Het wilde westen 1: De lelietuin SC