Nieuwe titels 10 juli

10 jul 2018  ·

 

Voor het eerst Deadpool in het Nederlands, ben benieuwd.

Standaard

 • De Kiekeboes 151: Dédé & Partner De supergangster Dédé la Canaille koopt dankzij zijn ‘partner’ Balthazar voor een prikje een appartement in een luxeresort op Gran Penaria. Toevallig heeft ook Van de Kasseien geïnvesteerd in dit prestigieuze bouwproject. En wie mag er dan de kastanjes uit het vuur halen als alles dreigt mis te lopen … Marcel Kiekeboe!
 • De avonturen van Urbanus 179: De dikke vamp amel

Darsil Media

 • Star wars avonturen 1: Helden van het heelal 
 • Deadpool 1: Kills the marvel universe 1/2 Stel dat alles wat je dacht dat grappig was aan Deadpool eigenlijk alleen maar gestoord was? Stel dat hij alles en iedereen in het Marvel universum wilde vermoorden? Stel dat dat hem
  lukte? Zou je dat grappig vinden?
 • Deadpool 2: Kills the marvel universe 2/2
 • My little pony 1: Vriendschap is betoverend
 • De krijgers van god 3: De martelaren van Wassy
 • Game of crowns 1: Winter is cold  Een meedogenloze oorlog woedt tussen de 7 stamhoofden die over de 7 koninkrijken regeren. Hun uiteindelijke doel: de 7 kronen grijpen om over beide continenten te heersen. Tot zover klinkt alles nog bekend. Jon Schreeuw, Pythion, Grodo en prinses Danerkiss rekenen op hun legers van draken, ridders of zombies om hun favoriete hobby te beoefenen: Elkaar de hersens inbeuken!
 • Jong verzet 1: Kunstroof 1940 – Frankrijk is bezet. In een Normandisch dorp leert de bevolking samen te leven met de vijand, terwijl ze ondertussen het verzet op poten zetten. Gaston en zijn drie jonge vrienden zijn vastbesloten om hun land te verdedigen, ondanks hun jonge leeftijd. Tijdens een door de nazi’s georganiseerde receptie luistert Gaston een belangrijk gesprek af: Hitlers soldaten plannen het transport van een verzameling roofkunst. Een mooie kans voor de vier jonge verzetshelden. Een toegankelijk verhaal met glashelder tekenwerk dat op innemende wijze laat zien hoe 4 kinderen in bezet gebied hun steentje bijdragen aan het verzet. Niet met wapens, maar met vernuft. Ook geschikt voor jeugdige lezers.
 • The beatles story Helemaal van de stad Liverpool tot aan het nummer Let it Be. De geschiedenis van The Beatles is geschreven in het DNA van de popmuziek. Maar nog niet eerder is het op deze manier in beeld gebracht. The Beatles Story verscheen voor het eerst in het Engelse jongerenmagazine Look-In. Een prachtige kijk op de duizelingwekkende opkomst van de Fab Four, gemaakt door Arthur Ranson (Batman, Judge Dredd) en Angus Allen. Alles zit erin: de beginjaren in Hamburg, Sergeant Pepper, psychedelica en veel meer. Een reis van Penny Lane naar Abbey Road en weer terug. Dit album is essentiële lectuur voor Beatlefans, maar ook voor alle anderen een fraaie manier om kennis te maken met John, Paul, George en Ringo.
 • De Venetiaanse 1499: Het grootse, rijke Venetië in het laatste jaar 
  van de vijftiende eeuw. Al twee eeuwen lang zijn doges staatshoofden van de republiek Venetië. De huidige doge heeft duidelijk een zwakke plek: de liefde voor zijn nicht, Constanza. Hij overlaadt haar met geschenken, terwijl zij op haar beurt op geraffineerde wijze charme en schoonheid in de strijd gooit om alles van haar oom gedaan te krijgen. Voor de laatste keer wil de Doge zijn nichtje het gigantische jaarlijkse lentefestival aanbieden. Een mooie gelegenheid voor de gevreesde bandiet Lorenzo om het mooiste juweel van Venetië te stelen. Constanza zelf. Venetië “la Serenissima”, de stad van vrede. Achter het masker schuilt echter een broeinest van intrige, verraad en misdaad.
 • Typhoon  Het is 1943, middenin de Tweede Wereldoorlog. Een Belgische piloot in dienst van de RAF vliegt, zonder opdracht, naar hartje Brussel om daar het hoofdkwartier van de Gestapo te bestoken. Volgens onbevestigde bronnen vinden de Duitsers tussen de slachtoffers iemand in uniform die niet tot de naziorganisatie behoort, maar die lid is van het verzet. Zijn identificatie leidt tot de ontmanteling van een verzetsnetwerk en de dood van Belgische patriotten. Dit grotendeels geromantiseerde verhaal vormt de basis van Typhoon. In de oorlog zochten talloze jonge mensen hun heil in Engeland om van daar de strijd voort te zetten. De Engelse RAF werd een luchtmacht met piloten uit een groot aantal verschillende landen. Het album Typhoon staat model voor de lotgevallen van al die vluchtende strijders in vreemde dienst, die er het beste van proberen te maken. Een bijzondere rol is weggelegd voor de Typhoon. Met heel precies tekenwerk in sfeervolle kleuren vliegt de lezer met de Belgische piloten mee, om iets te voelen van die geweldige vliegervaring die dat toestel bood, maar ook de grote gevaren om ermee vliegen.

Sherpa

 • Ravian 11: Verschijningen op Inverloch
 • Ravian 12: De banvloek van Hypsis