Nieuwe titels 19 juli

19 jul 2018  ·

 

Regelmatig verschijnen er juweeltjes deze week is dit A sea of love.

Cliché

  • Hebt u geklopt, heer Olivier?

DC Comics

  • Justice league 2: Uitbraak

Prestige

Zetari integraal 

Zelfs voor Zetari, de zwervende krijger, de vrouw die het zweep-zwaard draagt tegelijk met de kruisboog, is het Klooster der Dromen een plaats waar ze nog nooit van gehoord heeft  In al haar reizen door de bekende en onbekende wereld had zij nooit kunnen denken dat deze alleen bestaan in de droom van een onbekende god die nu uit zijn slaap dreigt te worden gewekt! Ze neemt een contract aan om de vreedzame monniken te leren hoe ze zich kunnen verdedigen tegen rovende moordbendes zoals die van de beruchte Katwandel Famaut. Uiteindelijk moet Zetari verhinderen dat alle werelden uitdoven als een kaarsvlam wanneer de dromende god ontwaakt! Dan wordt haar vriend Baldaan opgesloten in dodelijk gevaar! Zetari ziet zich gedwongen te reizen naar een nog vreemder oord, het Zinkende Land, om het Gelaat van de Eeuwigheid te stelen. Als ze het niet binnen zevenentwintig dagen overhandigt aan de weduwe Derlande, die eeuwige schoonheid begeert, zal Baldaan een verschrikkelijke dood sterven! Maar om haar taak tijdig te volbrengen, dient Zetari gevaren te overwinnen die vreselijker zijn dan wat Baldaan te wachten staat.