Nieuwe titels 3 juli

3 jul 2018  ·

 

Robert en Bertrand luxe.

In September zal deel 1 verschijnen van de Robert en Bertrand trilogieën met originele pagina. Het zullen 11 delen worden, steeds in een oplage van 100 tot 110 ex. steeds met een originele pagina, een exclusieve ex libris en door Ron Van Riet opnieuw getekende covers voor deze albums.

De prijs per album is € 400 en je tekent in voor de volledige reeks van 11 delen. Er zullen 3 albums per jaar verschijnen, voor 2018 zullen het er 2 zijn.

 

Wil je hiervoor inschrijven? Laat het de Noorman dan weten.

 

Wil je de wekelijkse nieuwsbrief van de Noorman ontvangen? Klik dan hier.

 

Oogachtend

  • Janssen strips: Er wonen nog mensen Tekenen van leven in Doel door Jeroen Janssen.

Indruk

  • Het meisje van Paname 2 Parijs 1898, haar monumenten, haar lichten, haar volksbals. En haar Apachen, jonge delinquenten die door de straten zwerven en de eerzame burger bang maken. Nauwelijks volwassen droomt Amélie van een ander leven dan het droevige lot dat haar ouders hebben gekend. Maar het Parijs van boeven en pooiers biedt maar weinig alternatieven voor zo een mooie vrouw: de straat en neuken voor een paar centen. Tenzij natuurlijk de toverprins komt, met een sjaaltje rond de hals en een dolk in de vuist!
  • Het project Bleiberg 1: Spoken uit het verleden Al sinds de donkerste momenten uit onze geschiedenis stelt een geheime organisatie alles in het werk om een nieuwe wereldorde te creëren. Hun eerste bondgenoot: Hitler. Vandaag zijn twee mannen en een vrouw tegen hun wil verwikkeld in dit afschuwelijk complot dat de mensheid bedreigt. Deze trilogie, gemaakt door het meesterlijke trio David Khara, Serge Le Tendre en Frédéric Peynet, is een meedogenloze thriller.

 

  • Stripgids 3

Sanoma

  • Donald Duck pocket 276: De machine van Mesa Verde
  • Donald Duck Premium 12: Jacht op de spion