Nieuwe titels 14 augustus

14 aug 2018  ·

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe titels en eventuele bijzondere uitgaves? Abonneer je dan hier op de wekelijkse nieuwsbrief van de Noorman.

Scratch

  • Chlorophyl Integraal deel 3 Het derde en laatste deel van de integrale heruitgave van de tijdloze avonturen van Chlorophyl. De strips zijn gerestaureerd en opnieuw geletterd volgens de originele Kuifje-vertaling. Met een uitgebreid dossier over de dappere eikelmuis en zijn schepper Raymond Macherot.

Pantheon

  • Bedankt Joost Uitgave ter ere van het afscheid van Joost Pollman als directeur van de Haarlemse stripdagen

Prestige

  • Herlock Sholmes integraal 3 De serie “Herlock Sholmes” – getekend door Jules, maker van De Partizanen – is niet gebaseerd op de klassieke verhalen van Conan Doyle over Sherlock Holmes. In plaats daarvan is dit een humoristische reeks nieuwe verhalen over de meest beroemde detective ter wereld, ook bekend als meester van de vermommingen. In hun avonturen nemen Sholmes en zijn assistent Dr. Waston ons mee naar uiteenlopende locaties: van de donkere straten in het oude Londen tot de Afrikaanse jungle en het Wilde Westen, met zelfs een uitstapje naar de ridders van de ronde tafel. Onderweg redden zij de levens van onschuldige mensen en ontmaskeren zij moordenaars en criminelen.

RW Lion

  • All star batman 1: Mijn eigen vijand

Standaard

  • De Smurfen 37: De dappere draak

RW uitgeverij

  • Preacher deluxe boek 5