Nieuwe titels 23 augustus

23 aug 2018  ·

 

Er verschijnen binnenkort nog enkele luxe uitgaven. Heb je hier interesse in laat het de Noorman dan zo spoedig mogelijk weten i.v.m. de zeer beperkte oplagen.

 

 • Beurseditie luxe 1 Nacht in Rome deel 3

Tijdens het Brabants stripspektakel verschijnt er een luxe uitvoering van het derde deel van 1 Nacht in Rome. Oplage 300 ex. album met linnen rug en genummerde en gesigneerde prent. Verkoopprijs € 49.95

 

 • Luxe Kramikske 3 integraal 

Wordt zeer beperkt aangeboden. Verkoopprijs  € 60.00

 

 • Natasja integraal

Van elke uitgave verschijnen er 125 luxe exemplaren met een genummerd en gesigneerd prentje. Verkoopprijs € 75.00

 

Sanoma

 • Donald Duck 17: De spannendste avonturen

Dark Dragon Books

 • Na de apocalyps integraal
 • De vleugels van de aap 2: Hollywoodland Piloot Harry Faulkner werkt in Hollywood als stuntvlieger. Hij ontdekt dat de stad der engelen ook door enkele demonen herbergt, zoals de mooie Clara Palmer. Onze piloot raakt verzeild in een levensechte film noir, wat weer bewijst dat de realiteit soms vreemder is dan fictie. Een duik middenin het Hollywood van de jaren dertig van de vorige eeuw!
 • De luchtvaarder 1
 • Conan legendes: Achter de noordenwind 3 HC titels nu samen een afgerond verhaal. Omdat Greg Ruth zich op een klassiekere manier van contourlijnen en simpelweg van het kleur zwart bedient, is deze Legendes van Conan zo veel duisterder, morsiger en dreigender dan de Conan-cyclussen. De contrasten zijn hoger, het tekenwerk is gedetailleerder en duidelijker. Ook de inkleuring, waarin de vegen van verfborstels en de sporen van vuil water merkbaar zijn, ziet er ambachtelijker en sfeervoller uit. Voor zij die Conan nog niet zo goed kennen, is deze reeks dan ook uitermate geschikt om met hem kennis te maken.
 • Conan legendes: Geboren op het slagveld 3 HC titels nu samen een afgerond verhaal.
 • Judge Dredd 1: De geschiedenis van de gerechtigheid 1/2 SC
 • Judge Dredd 2: De geschiedenis van de gerechtigheid 2/2 SC
 • Star Wars Mace Windu: Jedi van de republiek 1/2 Al meer dan duizend generaties zijn de Jedi de vredesbewaarders van de Galaxy. Maar nu, aan het begin van de Clone oorlogen, hebben ze een nieuwe rol: generaals in het leger van de Republiek. Mace Windu, één van de grootste strijders van de Jedi, leidt een kleine eenheid van Jedi in de strijd. Hij moet vrede sluiten met zijn nieuwe rol of zichzelf verliezen in het geweld rondom hen! Het is een oorlogstijd! Het Separatistische plan om een enorm robotleger op Geonosis te bouwen wordt onderbroken wanneer de Republiek een leger van Clone Troopers activeert in geheime opdracht van een oude Jedi-meester, jaren geleden. Om dit nieuwe gigantische leger van de Republiek aan te voeren, zijn de Jedi-meesters ‘bevorderd’ tot legergeneraals. Jedi-meester Mace Windu vecht aan de frontlinie van de strijd op Geonose, om de Republiek aan een overwinning te helpen. Maar dat gaat niet zonder het verlies van vele Jedi-strijders. Terwijl de Clone oorlogen voortwoeden, hebben Mace Windu en zijn medestrijders grote problemen met hun nieuwe rol als strijders voor de Republiek in plaats van vredesbewaarders van de sterrenstelsels.
 • Star Wars Mace Windu: Jedi van de republiek 2/2