Nieuwe titels 3 oktober

2 okt 2018  ·

 

Speciale uitgaves

Heb je belangstelling voor een van onderstaande speciale uitgaves, laat het de Noorman dan weten.

Luxe Jeremiah 36 and more shit.

 • De bekende luxe uitgave van Stripwinkel Fantasia. Beperkte oplage steeds met een gesigneerde prent. Verpakt in een schuifdoos. Verkoopprijs € 75.00

Luxe Dag en Heidi en Sloeber

 • Op groot formaat met originele pagina. In een zeer beperkte oplage, groot formaat album steeds met een gesigneerde prent en een originele plaat uit het album. Verkoopprijs voor boek + plaat € 175.00

Luxe integrale Robbedoes Rob Vel 1938 – 1943

 • Verschijnt in een luxe versie op 140 ex. Linnen uitvoering met een losse
  prent van de cover. Verkoopprijs € 80.00

Mandarijn

 • Dirkjan scheurkalender 2019
 • Dirkjan 24 Met de ellende van de herfst hebben we gelukkig nog Dirk Jan om het leed wat te verzachten.

Hauwaerts Uitgeverij

 • Uit de archieven van Eddy Ryssack 1 Eddy Ryssack (1928-2004) was een fenomeen. Hij was illustrator, striptekenaar, scenarist, animatiefilmer en directeur van het Belgisch Centrum voor het Beeldverhaal. Hij publiceerde in o.a. Humo, Eppo en Robbedoes. Een selectie van deze verloren gewaande parels komen nu naar buiten in twee rijkelijk geïllustreerde “Uit de archieven van” boeken.
 • Uit de archieven van Eddy Ryssack 2

De Harmonie

 • De Sigmund almanak De Sigmund Almanak is weer even simpel als geniaal. Sinds mensenheugenis was de mensheid voor haar geestelijke welzijn aangewezen op de psychologie van de koude grond. Met niets dan slechts enkele zegswijzen en fabels met een moraal, tried and tested huismiddeltjes, lichaamstaal, astrologie en droomduiding probeerde het volk zich staande te houden. Kan deze volkstherapie nu ook nog een zinnige en vooral kostenbesparende bijdrage leveren aan onze peperdure geestelijke gezondheidszorg?

Microbe

 • Box set De slag deel 1 tot en met 3 en Berezina deel 1 tot en met 3 HC in een mooie box
 • Berezina: Deel 1 September 1812. Napoleon en zijn Grande Armée vallen Moskou binnen zonder de minste tegenstand. Niet zonder reden: de stad is leeg. Waar zijn de bewoners? En de levensmiddelen? Diezelfde avond nog brandt de Chinese wijk. De vlammen verspreiden zich snel over de huizen van dennenhout. Er valt niets tegen te beginnen: de brandweerpompen zijn verdwenen. Het is een valstrik! Berezina vertelt onverbloemd over de gruwelijke Russische campagne die in zes maanden het leven kostte aan meer dan driehonderdvijftigduizend mensen en die de wereld aantoonde dat Napoleon niet onoverwinnelijk was.
 • De slag: Deel 1 Mei 1809. De Grande Armée van Napoleon staat op het punt de Donau over te steken op de enorme drijvende brug die de Franse genie in één nacht heeft gebouwd. Aan de andere kant van de rivier wachten aartshertog Karel en de Oostenrijkse legers op hen, vastbesloten de vernedering van Austerlitz te wreken. De strijd om EBling is de eerste grote slachting van de moderne oorlog: een dertig uur durende strijd zonder winnaar of verliezer die meer dan veertigduizend doden in de tarwe achterlaat.Van geniesoldaten tot voltigeurs, van huzaren tot bevelhebbers, aan de wallen in Wenen aan de Donau tot in de dorpen in vlammen: De Slag is veel meer dan een roman of een historische strip, het is een gigantisch fresco.

Arcadia Archief

 • Manevrouwtje

Vrije vlucht

 • Pedrosa 1:  De gouden eeuw In een lang vervlogen maar tegelijk modern aandoende tijd wordt een koninkrijk geteisterd door hongersnood en gekonkel in de hoogste regionen van het hof. Als de oude koning sterft, maakt zijn dochter Tilda zich op om de troon te bestijgen. Met de steun van de wijze Tankred en haar vertrouweling Bertil wil ze de nodige hervormingen doorvoeren om haar volk te verlossen van het juk. Maar door een complot van haar jongste broer wordt ze plots ver weg verbannen. Tilda beslist om haar koninkrijk te heroveren en laat zich daarbij leiden door vreemde tekens. Samen met haar twee toeverlaten begint ze aan een lange tocht waarbij ze hun lot verbinden aan de Gouden Eeuw. Meer nog dan een legende of een verhaal over vrije mannen en hun strijd, is het een vergeten boek waarvan de kracht zo groot is dat ze de wereld kan veranderen. Een modern middeleeuws sprookje in twee delen. Episch avontuur met als rode draad de (politieke) capaciteit van de mens om een nieuwe gemeenschappelijke toekomst uit te denken. Door Cyril Pedrosa (Drie schermen, Portugal, De vier jaargetijden) met de hulp van zijn vrouw Roxanne Moreil.

Dupuis

 • Berentand 6: Silbervogel De vernietiging van New York lijkt onafwendbaar. Ondanks haar recente ontdekkingen over hoe de nazi’s de Joden behandelen, is Hanna meer dan ooit overtuigd om de stuurknuppel in handen te nemen van de Silbervogel, de fonkelnieuwe bommenwerper. Dit technologische wonder moet de atoombom lossen boven de Big Apple: de ultieme wraakactie die niemand nog voor mogelijk houdt. De spanning stijgt ten top in dit laatste deel van Berentand: zullen Werner en Hanna elkaar terugvinden nadat hun tegengestelde waarden hen uiteendreven? Zal de oorlog alsnog overwinnen door hun vriendschap en het lot van duizenden andere mensen op te blazen? Kan New York gered worden van de bommen? Een explosief orgelpunt voor deze historische saga! Historische luchtvaartstrip én spannende avonturenreeks. Max, Werner en Hanna: hartsvrienden en gek van vliegen. tot de oorlog hen verdeelt. Een meeslepend verhaal over vriendschap, liefde en verraad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Van topscenarist Yann (Piccolo in Veldgroen, Mezek) en Henriet (Golden Cup). Prestigieuze prijzen: Sint-Michielsprijs voor beste scenario, Prix BD des collégiens in Angoulème én Prix des pilotes de chasse de l’Ardennes.
 • Vrouwen in’t wit 40: Blazen
 • Guust flater chronologisch 19: De flatersage
 • Guust flater chronologisch 20: Flater veert weer op
 • Yoko Tsuno Integraal 3
 • Natasja Integraal 1: Paniek aan boord!

Le Lombard

 • Vrije vlucht: Kivu Stéphane is pas afgestudeerd als ingenieur en gaat aan de slag voor een machtig industrieel consortium. Hij moet een belangrijk contract gaan onderhandelen in Congo. Ter plaatse ontdekt hij een wereld waarin cynisme en corruptie de boventoon voeren op een manier die hij nooit voor mogelijk had gehouden. Zijn lot krijgt een definitieve wending als hij het pad kruist van Violette, een Congolees meisje dat achterna wordt gezeten door een machtige rebellenleider. Oneshot van Christophe Simon op scenario van Jean Van Hamme. Op basis van L’Homme qui répare les femmes, een boek en gelijknamige documentaire over dokter-gynaecoloog Denis Mukwege die zich het lot aantrekt van de vele meisjes en vrouwen die het slachtoffer zijn van systematische verkrachtingen en verminkingen in het oosten van Congo. Tweede samenwerking tussen Simon en Van Hamme na De drie parels van Sa-Skya, het comebackalbum van Corentin uit 2016.
 • The Regiment 2 SC
 • De oorlog winnen 1: Ciudalia Benvenuto is een huurmoordenaar, misschien wel de beste van heel de Republiek van Ciudalia. Zijn nieuwste opdracht? Een edelman om het hoekje helpen die zich verlaagt tot de goorste krochten van de stad. Het lijkt een makkelijke klus, maar de klant blijkt een stuk taaier dan gedacht. Plots zit Benvenuto verstrikt in een complot dat zijn petje helemaal te boven gaat. Deel een van een veelbelovende heroic fantasyreeks. Frédéric Genêt, de talentvolle tekenaar van Samoerai. Op basis van de roman Gagner la Guerre van Jean-Philippe Jaworski.
 • Irons 1: Ingenieur adviseur Jack Irons is een ingenieur die gespecialiseerd is in de bouw van superstructuren. Een topper in zijn vakgebied van wie het advies gegeerd is. Maar Irons is een mensenhater en een sarcast. Een man die geen greintje sympathie opwekt. Van reuzebruggen tot constructies in de meest vijandige omstandigheden: als de uitdaging onmogelijk lijkt, is Irons de man die je zoekt. Nieuwe actiethriller rond een bouwkundig ingenieur met nare kantjes. Luc Brahy, tekenaar van Insiders Genesis, Missie Osirak, Complot en vele andere actiereeksen. Tristan Roulot, scenarist van onder meer Het testament van kapitein Crown en Hedge Fund.

Dargaud

 • Bonneville 2: 1968 Nieuwe reeks over snelheidsrecords op de zoutvlaktes van Bonneville. Door Marvano (Berlijn, Grand prix, De joogdse brigade). Met een voorwoord van Craig Breedlove, een legendarische Amerikaanse racepiloot – volgens hoofdpersonage Zeldine – de coolste man op aarde – die in zijn Spirit of America maar liefst vijf keer het snelheidsrecord brak.
 • Emma en Charlotte 3: Als de glitter is verdwenen
 • Ravian Integraal 7

Ballon Comics

 • Hartendiefjes 2: Wie het schoentje past

Casterman

 • Zie mij
 • China Li 1: Sjanghai Absoluut een aanrader. Goed verhaal mooi getekend en ook nog een klein dossier over de opiumoorlogen .Li is genoemd naar de rivier in China uit de streek waar ze opgroeide. De rivier waarop al eeuwenlang gevist wordt met aalscholvers meandert er door een feeëriek landschap. Toch is er niets sprookjesachtigs aan haar leven: als meisje verspeelt haar oudste broer haar bij het gokken en wordt ze hardhandig op een trein naar Sjanghai gezet, de hoofdstad van de opiumhandel, de gokspelen en de prostitutie, ook wel “het grootste bordeel van de wereld” genoemd. Haar nieuwe eigenaar is niemand minder dan de sinistere Zhang die aan het hoofd staat van een van de machtigste triades van China. Coming of age van een meisje dat vergokt wordt aan een machtige Chinese misdaadorganisatie. Sjanghai in de nadagen van de Franse koloniale tijd. Gloednieuwe reeks van het echtpaar Jean-François en Maryse Charles (De pioniers van de Nieuwe Wereld, India Dreams, Africa Dreams). Schilderachtig getekend en stevig historisch gedocumenteerd.

Glenat

 • De onzichtbare man 1

Sanoma

 • Donald Duck Dubbelpocket 65 : een wereld vol ideeën
 • Mickey Mouse Jubileum album: van schelm tot speurneus