Nieuwe titels 5 oktober

4 okt 2018  ·

 

Silvester Strips

  • Centaurus 4: Het angstaanjagend land Aan boord van het schip blijven de ordediensten onderzoek doen naar de moorden die recentelijk zijn gepleegd. Dat wordt hen niet gemakkelijk gemaakt in de schadelijke atmosfeer, waarin steeds minder zuurstof aanwezig lijkt te zijn. Ondertussen is de expeditie geland op een planeet, die niet de planeet Vera is, maar op dat moment hebben ze een andere prioriteit: June terugvinden, zonder wie hun veiligheid in het gedrang komt. Centaurus bevat sciencefiction, fantasy, en de buitengewone flora en fauna van deze vreemde werelden, die misschien wel de toekomst van onze mensheid zouden kunnen zijn. Topontmoeting van de drie groten van de SF en het bovennatuurlijke in een inventieve en originele serie met respect voor het genre: Leo (Aldebaran, Betelgeuze en Antares), Rodolphe (Kenya en Namibia) en Janjetov (De jeugd van John Difool, De Technovaders en Ogregod met Jodorowsky).
  • Legendariërs 11: Versus inferno
  • Enola en de fantastische fabeldieren 3: De kraken die een slechte adem had
  • Te paard! 4: Hoef vind je het
  • Super Kaka 2: Dream ball De wereld van Luca bestaat niet alleen uit  dromen. Hugo is verdwenen en de Aarde wordt voortdurend aangevallen door een monsterlijke slang: Apoffis. Gelukkig waken de Kinderen van Seth, een groep van superhelden, en zij slaan de aanvallen af. Tijdens de wedstrijd Dreamball van de Imagi-school, op het einde van het jaar, duikt Hugo eindelijk weer op. Ontdek de fantastische avonturen van een kleine jongen en zijn onwaarschijnlijke droom: een kleine kaka die naar aardbeien ruikt.
  • Pol en de vulkaan