Nieuwe titels 26 januari

26 jan 2019  ·

 

Saga

  • De meesters van WhitePlain 2: Verlossingen 1848. Mozes trok naar het noorden waar hij ondanks de afschaffing van de slavernij te maken krijgt met rassenscheiding. De ontmoeting met Abraham laat hem zijn eigen lot in handen nemen. Charles ondervindt intussen de verschrikkelijke slachting van de Secessieoorlog. Wie in White Plain achterbleef, probeert te redden wat er te redden valt in het in elkaar stortende zuiden. Niemand weet dat het lot hen terug bij elkaar zal brengen. Verrassende onthullingen zullen alle zekerheden op stelten zetten voor wie de ware meester van White Plain beweert te zijn.Slot van het tweeluik, een familie-epos met heel wat verrassende wendingen tegen de achtergrond van de Amerikaanse Burgeroorlog.
  • Marcel Laphof: Cigalon Chef-kok Cigalon heeft zodanig veel achting voor zijn werk en zodanig weinig waardering voor een cliënteel dat hij als te min beschouwt voor zijn kunst dat hij enkel voor zichzelf voor het fornuis staat! Ondanks de reputatie van zijn gerechten gaat het slecht met het restaurant.Wanneer zijn voormalige wasvrouw, de vriendelijke mevrouw Toffi uit Marseille, haar eigen restaurant opent, recht over dat van Cigalon, met de slogan “Hier bedienen wij de klanten” is de grote kok gepikeerd en vat hij dat als een uitdaging op! De oorlog tussen Cigalon en zijn nieuwe concurrent is verklaard. En deze keer is de norse kok vastbesloten iedereen te verwelkomen, zelfs het grootste uitschot van het laagste allooi. Een nieuwe verstripping naar het werk van Marcel Pagnol. Door de auteurs van Topaze.
  • Roze Bottel integraal 4
  • Ambulance 13 7: De Vergetenen uit het Oosten
  • De ballade van Magdalena 1: De strategie van de gladde fluitbek Alleen al vanwegen de titel zou je deze kopen. Op haar weg op het spoor van haar verdwenen vader ontmoet Léonie De Sars midden in de Indische Oceaan kapitein Lukian Bruckner en zijn nichtje Magdalena. Alles in haar schreeuwt haar toe zo snel mogelijk weg te lopen van de grote mensenhater die even meedogenloos is als de oceaan. Alleen is dit afschuwelijk figuur de laatste man die haar vader levend heeft gezien. Léonie heeft dus geen andere keuze dan samen te werken met Lukian, zijn stomme nicht en de geheimen die ze delen.Start van een spannend, avontuurlijk tweeluik, geschilderd door Dubois.

Ballon Media

  • Robbedoes special: Rode neuzen Uitgeverij Ballon Media brengt een unieke strip uit die speciaal werd geschreven en getekend op maat van de RODE NEUZEN DAG door toptalenten Marc Legendre en Charel Cambré. Het avontuur start in de studio’s van THE VOICE KIDS en presentatrice An Lemmens is niet alleen ambassadeur van deze actie…ze gaat samen met Robbedoes ook als stripheld op avontuur. Het album bevat naast de strip ook een dossier m.b.t. het thema van deze editie. Rode Neuzen Dag heeft een droom: van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken. Een school die vol trots zegt: “wij geven leerlingen met psychische problemen alle kansen” en dat nog waarmaakt ook!

Merchandise

  • Exclusief kuifje met bobbie in auto