Nieuwe titels 12 februari

12 feb 2019  ·

 

Prestige

 • Spaghetti Bros 2

Arboris

 • Moses Rose 3: El Deguello Louis ‘Moses’ Rose heeft zich gevangen laten nemen in de hoop op een eerlijk proces, maar daar komt niets van terecht en hij wordt ter dood veroordeeld. Hij weet te ontsnappen dankzij zijn kameraden, maar zijn oude vijand Masseria gaat weer achter hem aan en het komt tot een climax in de ruïnes van het Alamo, waar de hele geschiedenis begonnen is…

Scratch

 • Cash I see a darkness De eerste en enige geïllustreerde biografie van The Man in Black, Johnny Cash, de beroemdste countryzanger aller tijden. Deze internationaal bekroonde bestseller schetst een levendig beeld van het roerige leven van deze loner, patriot, outlaw en muzikale rebel. Een boeiend verhaal voor alle generaties liefhebbers van muziek en het beeldverhaal.

Sherpa

 • Blueberry zwart / wit: Duels on OK corral De strip speelt zich af in de jaren na de Amerikaanse  Burgeroorlog. Aanvankelijk zijn de verhalen stevig geworteld in de klassieke mythologie van het Wilde Westen waarbij de makers veel van hun inspiratie gevonden lijken te hebben in de cavalerietrilogie van filmregisseur John Ford.
 • Blueberry zwart / wit Geronimo de apache

Oogachtend

 • De Walvis
 • Limbo Lux in Tenebris Een jongen ziet zijn vrienden één voor één in de duisternis verdwijnen. Zet hij zijn eigen leven op het spel om ze te redden?

Uitgeverij L

 • Suus en Sas 1: Goed bekeken Heruitgaven van de populaire reeks van onze Arnhemse striptekenaar Gerard Leever 
 • Suus en Sas 2: Een hunk met
 • Suus en Sas 9: Gescoord
 • Suus en Sas 10: Girlie girlie
 • Suus en Sas 11: Net echt

Bries

 • Ramone

Microbe

 • De Slag 1: Brezina SC
 • De Slag 1: De slag SC